Σκοτώθηκε ο customizer Jesse Rooke

Έχασε την ζωή του σε ατύχημα, ο αμερικανός customizer σε ηλικία μόλις 45 ετών. Δείτε περισσότερα.

Λίγες ημέρες μετά την είδηση του θανάτου του Arlen Ness, ένα ακόμα δυσάρεστο νέο κλονίζει τον χώρο του custom στην μοτοσυκλέτα. Αφορά τον αμερικανό Jesse Rooke, ο οποίος έχασε την ζωή του σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα, στις 5 Απριλίου. Η είδηση δημοσιεύθηκε πριν λίγες ώρες, από αμερικανικά μέσα.

Το ατύχημα συνέβη στην λεωφόρο Carefree Highway του Phoenix, Arizona. Ο 45χρονος Rooke δυστυχώς αφήνει πίσω την σύντροφό του και την μικρή κόρη τους και ήδη, έχει στηθεί έρανος προς βοήθειά τους, στην ιστοσελίδα GoFundMe.

Ο Rooke εισήλθε στον χώρο των custom μοτοσυκλετών το 2002. Έγινε γνωστός για την «έξω από τα συνηθισμένα» προσέγγισή του και για τις λιτές και κομψές του δημιουργίες. Ο Rooke ασχολούταν επίσης με τους αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, τα kart και το motocross.

Η οικογένεια του μιλά για έναν άνθρωπο παθιασμένο με την μοτοσυκλέτα όσο λίγοι, ενώ αναφέρουν ότι, σε ένα ειρωνικό παιχνίδι της μοίρας, ο Rooke εμπνεύστηκε να ξεκινήσει τις custom κατασκευές, παρακολουθώντας την εκπομπή American Chopper των Paul Sr. και Paul Jr. Teutul αναρρώνοντας από ένα άλλο ατύχημα με μοτοσυκλέτα, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει την ικανότητά του να περπατάει! Τα συλλυπητήρια μας.