O Stefan Bradl

Stefan Bradl: Στην θέση του Lorenzo

Στην δράση καλείται και πάλι ο Stefan Bradl στην θέση του τραυματία Lorenzo, εν όψει του Grand Prix του Sachsenring. Δείτε περισσότερα.

Ο Γερμανός Stefan Bradl, δοκιμαστής αναβάτης για την Honda θα λάβει μέρος στον αγώνα του Sachsenring στην θέση του Jorge Lorenzo,  το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο Lorenzo θα χρειαστεί να μείνει για άλλη μια εβδομάδα τουλάχιστον εκτός δράσης όσο αναρρώνει από τον τραυματισμό του στην σπονδυλική του στήλη, μετά την πτώση του στο Assen.

Ο Bradl έχει αγωνιστεί ξανά για λογαριασμό της Honda και στην Jerez, στην οποία είχε τερματίσει 10ος. Με την έκτακτη συμμετοχή του στο Grand Prix του Sachsenring, ο Bradl θα έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος σε έναν αγώνα στην πατρίδα του.

Ο Bradl δήλωσε για το γεγονός: «Νιώθω ενθουσιασμένος που θα είμαι στην ομάδα της Repsol Honda. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για μένα γιατί είμαι στην πατρίδα μου, προφανώς λυπάμαι πολύ για τον Lorenzo και του εύχομαι την γρηγορότερη ανάρρωση για να επιστρέψει δυνατότερος. Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω το HRC και την ομάδα, ας δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαι ευγνώμων στην Honda για αυτή την ευκαιρία»