net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επενδύστε λίγα λεπτά από το χρόνο σας Έρευνα Αγοράς του Moto Τρίτη, τα οποία θα σας «επιστραφούν» στο μέλλον στο πολλαπλάσιο!

Στείλε το μήνυμα εκεί που πρέπει!

Συμπληρώστε την έρευνα αγοράς που ετοιμάσαμε και στείλτε το σωστό μήνυμα στους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς για το «Τι ακριβώς ζητά ο καταναλωτής σήμερα».

 
Η σωστή επιλογή τη σωστή στιγμή είναι ο ιδανικός τρόπος για να πραγματοποιούμε τις αγορές μας. Όμως, για να γίνει αυτό πραγματικότητα πρέπει να έχουμε και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειαζόμαστε οι οποίες θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε στην αγορά μας. 

Για αυτό ακριβώς το λόγο ετοιμάσαμε μια μικρή αλλά σημαντική έρευνα πρόθεσης αγοράς. Στόχος αυτής της έρευνας είναι να καταλάβουμε καλύτερα την αγοραστική συμπεριφορά του δίτροχου κοινού και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε εσάς τους αναγνώστες μας.

Για την έρευνα
Ο χρόνος που απαιτείται για τη συμπλήρωση της έρευνας είναι ελάχιστα λεπτά  από το χρόνο σας (2-3 λεπτά). Όσες φορές και αν συμπληρώσετε την έρευνα μόνο η πρώτη φορά καταχωρείται. Επίσης, πέρα από τη συλλογή των απαντήσεων χρειαζόμαστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να εξακριβώσουμε τη γνησιότητα τους. Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν την μοιραζόμαστε φυσικά με κανένα.

Επενδύστε, λοιπόν, λίγα λεπτά από το χρόνο σας, τα οποία θα σας «επιστραφούν» στο μέλλον στο πολλαπλάσιο!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ