H Electra Glide του βασιλιά της Rock n Roll σε κατάσταση πραγματικά βιτρίνας...

Στο σφυρί η μοτοσυκλέτα του Elvis Presley

Η ακριβότερη μοτοσυκλέτα που έχει πωληθεί ποτέ αναμένεται να γίνει η Harley του βασιλιά του Rock n Roll, καθώς πάει σε δημοπρασία με στόχο τα 2 εκατομμύρια! Δείτε περισσότερα.

Μια Harley-Davidson FLH1200 Electra Glide αναμένεται να γίνει η ακριβότερη μοτοσυκλέτα που έχει πωληθεί ποτέ στην ιστορία των δικύκλων. Φυσικά, δεν μιλάμε για μια απλή Harley, αλλά για μια μοτοσυκλέτα που πέρασε από τα χέρια του ίδιου του «βασιλιά», του Elvis Presley.

O Elvis είχε την συγκεκριμένη Electra Glide στην κατοχή του από το 1976 και δεν πρόλαβε να την οδηγήσει πολύ, αφού το 1977 θα έφευγε από την ζωή. Τουτέστιν, η Electra Glide σε χρώμα Baby blue έχει μόνο 126 μίλια στο κοντέρ της, τα οποία μεταφράζονται σε 203 μόνο χιλιόμετρα.

42 χρόνια μετά από τον θάνατο του «Βασιλιά», η μοτοσυκλέτα του θα τεθεί σε δημοπρασία μέσω της GWS Auctions και τα ποσά που αναμένεται να συγκεντρώσει ζαλίζουν. Οι ειδικοί αναλύουν πως η Electra θα συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την την ακριβότερη μοτοσυκλέτα που έχει πουληθεί ποτέ. Σε καλή μεριά!