Μάλλον έτσι θα είναι η νέα Hayabusa.

Suzuki Hayabusa 2018

Μετά από ένα χρόνο από την πρώτη παρουσίαση του concept, ξαναμιλάμε για τη νέα έκδοση της Hayabusa. Στο φως ήλθε μια φωτογραφία που μας αποκαλύπτει τις νέες εκπλήξεις.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η Suzuki είχε παρουσιάσει την περσινή χρονιά στο «Tokyo Motor Show» την ιδέα της για τη μελλοντική Hayabusa. Το ερώτημα που τέθηκε τότε από το κοινό αφορούσε την παρουσία ή όχι ενός turbo κινητήρα.  Είτε είναι είτε δεν είναι, ο νέος 4κύλινδρος κινητήρας θα συμπληρώνει σίγουρα την εντυπωσιακή εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

Σύμφωνα με φωτογραφία ιαπωνικού περιοδικού, η νέα Hayabusa θα έχει μια πιο έντονη αισθητική και πιο αιχμηρές γραμμές. Ωστόσο, το περιοδικό δεν ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για μια «πραγματική» εικόνα ή για μια απλή ψηφιακή απόδοση.

Όπως και να έχει, μπορούμε να διακρίνουμε κάποιες λεπτομέρειες, όπως το πιο έντονο ρύγχος και τα φώτα τεχνολογίας LED στους αεραγωγούς. Ενώ το χαρακτηριστικό αυγοειδές σχήμα της μοτοσυκλέτας διατηρείται, οι γραμμές γίνονται πιο επιθετικές. Αν ισχύουν αυτά, τότε θα μπορούσαμε να πούμε πως η νέα Hayabusa θα φέρει αρκετά κοινά στοιχεία με τη μικρότερη αδελφή της, GSX-R1000.

Όλοι ελπίζουμε ότι θα τη δούμε στην EICMA για να επιβεβαιώσουμε ή όχι τις φήμες.