Το νέο Suzuki Access 125 Special Edition

Suzuki Access 125 Special Edition

Πριν ακόμα κυκλοφορήσει, διέρρευσαν κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις δυο νέες παραλλαγές του Suzuki Access 125 Special Edition, που αφορούν τις αποχρώσεις και κάποια νέα χαρακτηριστικά του μοντέλου.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Σύμφωνα με τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε, οι νέες εκδόσεις του Access 125 θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με το τρέχον μοντέλο Special Edition, εκτός από τις δύο νέες ματ χρωματικές επιλογές. Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σύντομα σε δυο νέα χρώματα: το Matte Fibroin Gray και το Metallic Matte Black.
 

Επιπλέον, τα νέα Access 125 Special Edition διαθέτουν στρογγυλούς καθρέφτες χρωμίου, μαύρες ζάντες αλουμινίου, γάντζο για τη μεταφορά αντικειμένων, μπορντό σέλα, πρίζα φόρτισης κινητού, κάλυμμα χρωμίου για τον προβολέα και ειδικό λογότυπο έκδοσης. Τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν μια μαύρη ποδιά, ενώ το τρέχον μοντέλο «Pearl Mirage White» θα συνεχίσει να έχει μια καφέ ποδιά.
  
Δε θα υπάρχουν αλλαγές στις προδιαγραφές του κινητήρα και, ως εκ τούτου, τα μοντέλα Access 125 Special Edition θα συνεχίσουν να έχουν τον ίδιο μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα, χωρητικότητας 124 κ.εκ., που αποδίδει 8.5 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και 1 κιλό ροπής στις 5.000 σ.α.λ.