To νέο Suzuki Burgman 650 Euro 4

To νέο Suzuki Burgman 650 Euro 4

Suzuki Burgman 650 Euro 4

Το Burgman 650 συμβαδίζει πλέον με τα πρότυπα Euro 4 και η εταιρεία Suzuki έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο μοντέλο, ώστε να παραμείνει ένα πραγματικό Maxi έτοιμο να ταξιδέψει.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η Suzuki για το καλοκαίρι αυτό παρουσιάζει το ανανεωμένο Burgman 650. Εκτός από τη προσαρμογή στη ευρωπαϊκή νομοθεσία του Euro 4, έγιναν και κάποιες αλλαγές για τη βελτίωση του μοντέλου. Η νέα σέλα έχει λευκές ραφές και οι χειρολαβές έχουν μαύρη απόχρωση. Ωστόσο, η προσαρμογή του σκούτερ στα νέα πρότυπα δεν επηρεάζει την απόδοσή του. Η μέγιστη ισχύς των 55 ίππων παραμένει η ίδια. Επιβεβαιώθηκε, επίσης από την εταιρεία ότι το Burgman 650 θα διαθέτει το SECVT (Suzuki Electronically-controlled Continuously Variable Transmission). Ένα κουμπί στην αριστερή χειρολαβή θα επιτρέπει στον αναβάτη να επιλέξει ανάμεσα σε 2 αυτόματες λειτουργίες οδήγησης: Drive (για άνετη και αποδοτική οδήγηση) και Power (για πιο σπορ συμπεριφορά).
 
Οι αλλαγές συνεχίζονται με το νέο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που είναι κάτω των 50 λίτρων και ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει δυο κράνη full face, χάρη στο κανονικό του σχήμα. Για μικρότερα αντικείμενα, υπάρχουν 3 θέσεις στο πίσω μέρος του, μια εκ των οποίων διαθέτει πρίζα 12 V για την επαναφόρτιση μιας συσκευής, π.χ. κινητού τηλεφώνου. Η γενικότερη εντύπωση που αφήνει η εμφάνιση του μοντέλου είναι θετική, καθώς είναι εμφανής η προσοχή στην λεπτομέρεια και την ποιότητα.
 
Η σέλα είναι εξαιρετικής ποιότητας και έχει εξαιρετικό φινίρισμα. Επιπρόσθετα, θερμαίνεται –το ίδιο και τα κουμπιά- για να ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο κρύες ημέρες. Για καλύτερη εργονομία, οι χειρολαβές ρυθμίζονται κατά μήκος 5 εκ.  Το Burgman 650 είναι εξοπλισμένο, επίσης, με ABS, χειρόφρενο και σύστημα immobilizer.
 
Η τιμή αγοράς στην Ιταλία είναι 10.990 ευρώ και διατίθεται σε τρία χρώματα: Γκρι ματ, Μαύρο ματ και Λευκό. Οι πρώτες παραδόσεις προγραμματίζονται για τον Αύγουστο.