Suzuki Ecstar: Παρουσίασε την ομάδα του 2019

Αποκαλυπτήρια για την νέα εργοστασιακή ομάδα της Suzuki, στον «χορό» των παρουσιάσεων που προηγούνται των επίσημων δοκιμών της Sepang.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Ακόμα ένα εργοστάσιο, η Suzuki, αποκάλυψε επίσημα την ομάδα των MotoGP για το 2019. Η Team Suzuki Ecstar, όπως είναι και το επίσημο όνομα της ομάδας, παρουσίασε τα νέα χρώματα της αγωνιστικής GSX-RR, τα οποία είναι σχεδόν πανομοιότυπα με αυτά της μοτοσυκλέτας του 2018 και διατηρούν, την χαρακτηριστική μπλε απόχρωση αλλά και τα στοιχεία φλουό κίτρινου και ασημί.

Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, η ομάδα της Suzuki είναι πολύ «νεαρή» σε ηλικία, καθώς ο Alex Rins –που πέτυχε 5 βάθρα στην προγηούμενη σεζόν- είναι 23 ετών, ενώ ο Joan Mir μόλις 21. Ωστόσο, οι προσδοκίες των ανθρώπων της Suzuki είναι υψηλές και το σχέδιο συγκεκριμένο: Ο Alex Rins θα είναι ο «πρώτος» αναβάτης της ομάδας, που θα διεκδικήσει τα «κύρια» αποτελέσματα, ενώ ο Joan Mir θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα νέα πρόσωπα στα Moto GP με αποτελέσματα που εξέπληξαν, στις δοκιμές της Valencia και της Jerez.

O manager της ομάδας της Suzuki, Davide Brivio, δήλωσε για το γεγονός: «Ξεκινάμε μια ενδιαφέρουσα σεζόν. Την περσινή χρονιά εκπλήξαμε τους πάντες με την πρόοδο μας και την γρήγορη επιστροφή στο podium. Με τον Rins να συνεχίζει μαζί μας είναι πολύ σημαντικό για την βελτίωση της απόδοσης της ομάδας μας, γιατί έχει την πνευματική φρεσκάδα της νεότητας, αλλά και σοφία που απέκτησε από τις δύο τελευταίες χρονιές (...) Επιπρόσθετα, έχουμε το project με τον Joan Mir, είναι η τρίτη φορά που παίρνουμε rookie αναβάτη και θα δουλέψουμε σκληρά για να συνεχίσουμε την θετική τάση μας με τους νέους αναβάτες. Πιστεύουμε ότι έχει μεγάλο ταλέντο και είναι στο χέρι μας να αναδείξουμε τις δυνατότητές του».