Suzuki GN400 Tattoo Custom

Ένα Suzuki GN400 το οποίο απογυμνώθηκε… σχεδόν από τα πάντα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα café racer με αισθητική πιο μινιμαλιστική και από το μίνιμαλ!

Η Tattoo Custom Motorcycles είναι ένας βελτιωτικός οίκος μοτοσυκλετών με πολλά «χιλιόμετρα» στον χώρο. Εκτός από τροποποίηση μοτοσυκλετών, η εταιρεία ασχολείται και με την διαφήμιση, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις ελίτ πελατών. Αυτή την φορά αποφάσισαν να ενασχοληθούν με ένα Suzuki GN400, μια γυμνή δικύλινδρη μοτοσυκλέτα.

Η αρχή του πρότζεκτ, ωστόσο, ήταν αρκετά διαφορετική. Η ομάδα της Tattoo Custom έψαχνε μία Yamaha SR500, έπεσαν όμως επάνω σε μία GN400 η οποία, για την εποχή, ήταν και ανταγωνιστής για το SR500 στην κατηγορία. Η μοτοσυκλέτα ήταν ήδη σε μία «αρχική» κατάσταση τροποποίησης, πολύ ψηλωμένη και σχεδόν scrambler σε χαρακτήρα. Όμως ο Rudy Banny, ο επικεφαλής της Tattoo Customs, είχε τελείως άλλα σχέδια…

Αποκτώντας την μοτοσυκλέτα και αντλώντας έμπνευση από την «Grevious Angel» της Deus Ex Machina, ο Banny απογύμνωσε εντελώς το GN400 και πρόσθεσε μια χειροποίητη νέα ουρά. Οι τροχοί υπέστησαν powder coating και οι αναρτήσεις εμπρός πέρασαν από…πριόνι, χάνοντας 12,7 εκατοστά ύψους.

Το τεπόζιτο καυσίμου που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα ανταλλακτικό που…περίσσευε στους χώρους της Tattoo Customs και επιτέλους βρήκε το «σπίτι» του. Ακόμα, οι εξατμίσεις που ο Banny τοποθέτησε είναι εξωφρενικά κοντές και, σίγουρα, εκκωφαντικές! Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα;