Κάντε το Suzuki GSX250R δικό σας σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή

Suzuki GSX250R με έκπτωση 900 ευρώ!

Αποκτήστε την μικρού κυβισμού sport μοτοσυκλέτα της Suzuki, σε μία σημαντική έκπτωση και βιώστε τις χαρές του να έχετε...Gixxer! Δείτε περισσότερα εδώ...

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η GSX250R ABS ήρθε για να προσφέρει απόλαυση σε ένα ευρύ κοινό, με sport εμφάνιση,  ευχρηστία, ευέλικτο χειρισμό και άνετη θέση οδήγησης που ανταποκρίνονται τόσο στις αστικές απαιτήσεις όσο και στις εκτός πόλης διαδρομές.
 
Η GSX250R ABS είναι η ιδανική επιλογή τόσο για τους αναβάτες που αναζητούν την πρώτη τους sport-street μοτοσικλέτα όσο και για εκείνους που επιστρέφουν στον κόσμο των δυο τροχών.

Τώρα, μπορείτε να την κάνετε δική σας πληρώνοντας 900 ευρώ λιγότερα! Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνεται η τιμή του μοντέλου με την νέα προσφορά: 

 
 
Μοντέλο
 
Όφελος
 
Τιμή μοντέλου με όφελος
 GSX250RAL8 900¤ 3.995¤
 GSX250RZAL8 (Moto GP χρώμα) 900¤ 4.095¤
                                                                                                                                                                Επισκεφθείτε το site μας και δείτε περισσότερα για την GSX250R ABS κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.suzuki.gr/motos/gsx-250-r-abs               

Μη χάνετε χρόνο, απευθυνθείτε σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας πανελλαδικά, ανακαλύψτε τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω των προγραμμάτων της Suzuki Credit, κλείστε test ride και αποκτήστε σήμερα κιόλας την δική σας μοτοσικλέτα GSX250R!

Οι νέες μοτοσικλέτες SUZUKI καλύπτονται με δύο χρόνια εγγύηση και δύο χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.