Αυτή είναι η τιμή της νέας Suzuki Katana

Suzuki Katana: Αυτή είναι η τιμή της

Δημοσιεύθηκε η τιμή της νέας Suzuki Katana – Πόσο λέτε ότι κοστίζει;

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Ήταν στην έκθεση της Intermot πέρσι, όταν η Suzuki επανέφερε και επίσημα το θρυλικό Katana όνομα, σε μια ολοκαίνουργια ενσάρκωση. Η νέα Katana προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού στους αναβάτες ανά τον κόσμο, ωστόσο η τιμή της δεν είχε ανακοινωθεί εδώ και μήνες και όλοι περιμέναμε την στιγμή. Να λοιπόν που ήρθε.

Η νέα Suzuki Katana λοιπόν θα κοστίζει 13.695 ευρώ.

Στην τιμή αυτή, για τις ταξινομήσεις 2019, συμπεριλαμβάνεται και πρόγραμμα εγγύησης και οδικής βοήθειας 4 ετών.

Η μοτοσυκλέτα βασίζεται στο GSX-S1000 (όπως άλλωστε, και η αυθεντική Katana βασιζόταν στο GSX1100E της εποχής). Πολλές λεπτομέρειες τονίζουν την ταυτότητα που το μοντέλο θέλει να επιδείξει, μεταξύ αυτών και το λογότυπο στο ρεζερβουάρ, το οποίο χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια γραμματοσειρά με το αρχικό μοντέλο.

Το νέο Katana έχει τον τετρακύλινδρο κινητήρα του GSX-S1000, ο οποίος αποδίδει 148 ίππους, ενώ θα εξοπλίζεται με traction control 3 επιπέδων και συμπλέκτη ολίσθησης. Τα φρένα προέρχονται από την Brembo, ενώ οι αναρτήσεις είναι της Kayaba και πλήρως ρυθμιζόμενες. Το νέο ρεζερβουάρ του μοντέλου, ειδικά σχεδιασμένο για αυτό, θα έχει χωρητικότητα 12 λίτρων. Η Suzuki δηλώνει επίσης τιμή βάρους για την νέα μοτοσυκλέτα, το οποίο θα ανέρχεται στα 215 κιλά.