Suzuki: Μια σχέση εμπιστοσύνης

Αγοράζοντας μια μοτοσικλέτα ή scooter Suzuki, αυτόματα επιλέγεις ένα όχημα που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σου για πολλά χρόνια, αλλά ταυτόχρονα επιλέγεις μια εταιρία που σου εξασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που αναζητάς.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η Ιαπωνική εταιρία, δίνει μεγάλη βαρύτητα στη σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη και έχει ως βασικότερο στόχο να χτίσει ισχυρούς δεσμούς με το κοινό της. Μια μακροχρόνια σχέση που ξεκινάει από την στιγμή της αγοράς μιας μοτοσικλέτας. Κάθε νέο μοντέλο Suzuki έχει σχεδιαστεί να καλύψει τις ανάγκες των αναβατών και υποβάλλεται σε ελέγχους που αφορούν την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις επιδόσεις. Έτσι, θα απολαύσεις πολλά χιλιόμετρα ευχάριστης και ξένοιαστης λειτουργίας και παράλληλα θα νιώσεις σίγουρος για την επιλογή σου.
 
Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των αγοραστών για περισσότερες παροχές, η Suzuki προχώρησε στην επέκταση της εγγύησης καλής λειτουργίας από τα 2 στα 4 έτη, εξαλείφοντας τα επίπεδα αβεβαιότητας, όσων σκέφτονται να αποκτήσουν την αγαπημένη τους μοτοσικλέτα. Η εργοστασιακή εγγύηση δυο ετών, καλύπτει όλες τις μοτοσυκλέτες που εισάγει στην ελληνική αγορά, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων.
 
Τώρα, η επέκταση της κατά 2 έτη με όριο τα 80.000χλμ για τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη, προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλες τις νέες μοτοσικλέτες, ανεξάρτητα με το μοντέλο που θα επιλέξεις και συνεχίζει να ισχύει για το προβλεπόμενο διάστημα, ακόμα και στην περίπτωση που αποφασίσεις να πουλήσεις τη μοτοσικλέτα σου. Η νέα αυτή δωρεάν παροχή, ισχύει για μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν μετά την 01/01/2019.
 
Το εκτεταμένο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Suzuki στην Ελλάδα διαθέτει έμπειρο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ειδικά εργαλεία και διαγνωστικές συσκευές που προτείνει το εργοστάσιο κατασκευής, διασφαλίζοντας ότι η μοτοσικλέτα σας θα λειτουργεί σωστά, προστατεύοντας έτσι εσάς και την επένδυση σας, αυξάνοντας και την αξία μεταπώλησής της. Επιπρόσθετα, με την υπηρεσία Suzuki Assistance, παρέχεται δωρεάν οδική βοήθεια για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.

Η Suzuki σε φέρνει κοντά της.