Αυτός είναι ο νέος χρωματισμός του μεγάλου Gixxer.

Αυτός είναι ο νέος χρωματισμός του μεγάλου Gixxer.

Suzuki: Νέα χρώματα στο GSX-R1000

Η Suzuki παρουσίασε τον νέο της ειδικό χρωματισμό για την GSX-R1000, βασισμένο στα φετινά χρώματα των Moto GP. Πως σας φαίνεται;

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η Suzuki GSX-R1000 είχε ήδη μια απόχρωση τύπου Moto GP στις διαθέσιμες επιλογές της, ωστόσο η εταιρεία φαίνεται να έχει…όρεξη για ανανέωση. Έτσι, μετά το Podium του Andrea Iannone στην Αμερική και με μία 3η θέση για τον Alex Rins στην Αργεντινή, αλλά και τις μεγάλες τις επιτυχίες στους αμερικανικούς αγώνες, η Suzuki ανακοίνωσε την  νέα, Moto GP χρωματική επιλογή για  την supersport της.

Τα νέα χρώματα  είναι ελαφρώς διαφορετικά από αυτά που είναι ήδη διαθέσιμα, με μία διαφορετική απόχρωση του μπλε και αλλαγές στις λεπτομέρειες σε φλουο κίτρινο και μαύρο. Συγκεκριμένα, μαύρα ματ είναι τα πλευρικά καλύμματα δίπλα στον κινητήρα, αλλά και τα πλαστικά στις εισαγωγές αέρα.

Τεχνικές αλλαγές δεν θα γίνουν στην μοτοσυκλέτα, ενώ  περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, καθώς από όσο μαθαίνουμε μέχρι τώρα, δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη επιβεβαίωση.