Μοντέρνα εμφάνιση και φλας ενσωματωμένα στο εμπρός φωτιστικό σώμα.

Επίπεδο πάτωμα και δισκόφρενο εμπρός

Suzuki Swish

Η Suzuki διευρύνει τη γκάμα των scooter της, προσθέτοντας ένα νέο μικρού κυβισμού μοντέρνο όχημα κι ετοιμάζεται να μπει σε μια πολύ απαιτητική κατηγορία.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Μαζί με το SV650X, που θα είναι μια café racer εκδοχή του γνωστού μας SV650, η Suzuki ανακοίνωσε ότι στην έκθεση του Τόκυο, θα παρουσιάσει και το Swish. Πρόκειται για ένα scooter με αερόψυκτο κινητήρα 125 κυβικών, που θα έχει σκοπό να σας μετακινήσει εντός πόλης με άνεση και οικονομία. Η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει καθόλου επίσημα τεχνικά στοιχεία, οπότε αρχικά μπορούμε να επικεντρωθούμε στην αισθητική του. Πρόκειται για ένα μοντέρνο scooter, με σύγχρονη εμφάνιση, που μπορεί να προσελκύσει αναβάτες ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Η Suzuki θέλει να το κάνει να ξεχωρίζει και το έχει εφοδιάσει με ένα μεγάλο εμπρός φωτιστικό σώμα, το οποίο έχει ενσωματωμένα τα φλάς, ενώ δεν θα μας κάνει εντύπωση αν διαθέτει φώτα θέσης, πίσω φωτιστικό σώμα και προβολέα τεχνολογίας LED.

Η σέλα φαίνεται να έχει πλούσιο αφρώδες και να μπορεί να προσφέρει άνεση για πολύ ώρα τόσο στον αναβάτη, όσο και στον συνεπιβάτη, ο οποίος έχει στη διάθεσή του δύο μεγάλες χειρολαβές για να κρατιέται και αναδιπλούμενα μαρσπιέ για τα πόδια του. Το πάτωμα είναι επίπεδο και επιτρέπει τη φόρτωση αντικειμένων, ενώ περιμένουμε να έχει και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά, που θα έχει να αντιμετωπίσει τα Honda PCX125 Yamaha NMAX 125. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε και στην έκθεση του Μιλάνο.