Syahrin: Η ΚΤΜ RC16 είναι...sexy!

Περνάει… καλά με την νέα του μοτοσυκλέτα ο Hafizh Syahrin και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Δείτε τι δήλωσε ο Μαλαισιανός αναβάτης.

Από φέτος, ο αναβάτης της Tech3 Hafizh Syahrin θα τρέχει με τις μοτοσυκλέτες της KTM, όπως προβλέπει η συνεργασία μεταξύ της ομάδας του και της Αυστριακής εταιρείας. Ο Syahrin έχει πάρει ήδη γεύση των δυνατοτήτων της μοτοσυκλέτας του και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για αυτή.

Δηλώνει συγκεκριμένα: «Έχει διαφορετική εμφάνιση και είναι sexy! Μου αρέσει το ολομεταλλικό και carbon look της. Τα ηλεκτρονικά είναι διαφορετικά σε σχέση με την Yamaha και επίσης η ισχύς του κινητήρα. Ο εν σειρά της Yamaha είναι πιο ομαλός στις χαμηλές στροφές, με τον V4 νιώθεις περισσότερη ροπή, είναι λίγο πιο επιθετικός.»

«Απολαμβάνω την μοτοσυκλέτα αλλά πρέπει να την καταλάβω κι άλλο. Δεν είναι εύκολο ούτε για μένα ούτε για την ομάδα, γιατί η ομάδα ήταν με την Yamaha για 20 χρόνια και χρειάζονται χρόνο. Όχι μόνο ο κινητήρας είναι διαφορετικός, αλλά και η ανάρτηση και το πλαίσιο» συμπλήρωσε ο Hafizh.

Ο 25χρονος Μαλαισιανός υπογράμμισε τα θετικά του συναισθήματα για την συνεργασία του με την ομάδα, λέγοντας ανάλογα: «Είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί τους γιατί με βοηθούν πολύ να καταλάβω τη μοτοσυκλέτα. Δουλεύουμε σκληρά μαζί. Έχω ακούσει καλά νέα από την ομάδα και ανυπομονώ να δοκιμάσω ξανά την μοτοσυκλέτα!»