Μοντέρνο και απολαυστικό σε όλους τους τομείς

Sym Cruisym 300i: Νέα χαμηλότερη τιμή

Επωφελήσου από τις χαμηλότερες τιμές μετρητοίς της Sym και κάνε δικό σου ένα ολοκαίνουργιο Cruisym. Δες εδώ την τιμή του.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το Cruisym έχει ταράξει τα νερά στα maxi scooter μεσαίου κυβισμού. Σπορ δυναμική εμφάνιση, δυνατός κινητήρας και άνεση είναι τα δυνατά όπλα που κρύβει στη φαρέτρα του. Πλέον, μπορείς να το κάνει δικό σου πιο εύκολα από ποτέ και να έχεις όφελος αν επιλέξεις εξόφληση τοις μετρητής, με τη τιμή σε αυτή την περίπτωση να διαμορφώνεται στα 4.495 ευρώ.



Αιχμηρές γωνίες και επιθετικότητα, είναι διάχυτες σε όλο scooter με τη μακρόστενη σιλουέτα να διαθέτει αρκετές σπορ πινελιές, όπως το επιθετικό ράμφος και οι διπλοί προβολείς, που ενσωματώνουν φώτα θέσεως τεχνολογίας LED. Επίσης LED είναι τα φλας και το πίσω φωτιστικό σώμα, ενώ πλαστικά καλύμματα σε carbon look και πλαϊνά πάνελ με στυλ ξεθωριασμένου αλουμινίου εναλλάσσονται προσδίδοντας πόντους στην σπορ εμφάνιση του μοντέλου. Η σέλα του Cruisym είναι ευρύχωρη, ως οφείλει να είναι σε ένα τουριστικό scooter που προορίζεται για πολλαπλές χρήσεις και ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα επαρκεί για να φιλοξενήσει 2 full face κράνη. Στο εμπρός μέρος υπάρχει ένα ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκεται θύρα USB και παροχή 12V.



Η καρδία του Sym Cruisym είναι ένας μονοκύλινδρoς, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας, χωρητικότητας 278 κυβικών εκατοστών, με ηλεκτρονικό ψεκασμό που αποδίδει 27,5 ίππους στις 7.750 σ.α.λ. και 2,78 κιλά ροπής στις 6.750 σ.α.λ. Διακρίνεται για την πολιτισμένη λειτουργία του και στην πράξη αποδεικνύεται αρκετά δυνατός, αλλά παράλληλα οικονομικός σε κατανάλωση και σε συνδυασμό με το 12-λιτρο ρεζερβουάρ καυσίμων, προσφέρει αυξημένα επίπεδα αυτονομίας. Το ενισχυμένο άκαμπτο πλαίσιο προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο και σταθερότητα στον αναβάτη και συνεργάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλά αμορτισέρ με τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων να ισορροπούν μεταξύ της άνεσης και της σπορ οδικής συμπεριφοράς. Στον τομέα της πέδησης έχουμε έναν wave δίσκο 260 χιλιοστών εμπρός και έναν 240 χιλιοστών πίσω, οι οποίοι συνδυάζονται με δικάναλο ABS.



Θα αποζημιώσει όσους ψάχνουν ένα άνετο, καθημερινό scooter που δεν θα διστάσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και εκτός των τειχών της πόλης. Μοντέρνο και απολαυστικό σε όλους τους τομείς, θα καταφέρει να καλύψει τις ανάγκες για μετακίνηση, ανεξάρτητα από το πεδίο χρήσης, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια για παράπονα.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Sym Cruisym 300i ABS