Τα ΜΟΤΟ ΡΕΜΑΛΙΑ στο πλευρό του Ανδρέα Ψυχογυιού

Για ακόμα μια χρονιά ο Ανδρέα Ψυχογυιός θα είναι ο μοναδικός Ελληνας που θα αγωνιστεί στο Isle of Man και τα ΜΟΤΟ ΡΕΜΑΛΙΑ τον στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθεί δελτίο τύπου

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Ανδρέας Ψυχογυιός και η Ομάδα  του Psihogios Tires Racing Team προσπαθεί να δώσει στο όνειρο του υπόσταση και συμμετέχει, ίσως στον πιο δύσκολο και ιστορικό αγώνα σε πολιτικό δρόμο, στο Isle of man MANXGP 2019! Είναι μια μεγάλη προσπάθεια, υπό δύσκολες συνθήκες, στην οποία παλεύει να ανταποκριθεί από πλευράς  προ-απαιτούμενων για τη συμμετοχή, οργάνωσης, εξοπλισμού, ψυχικού σθένους και ετοιμότητας, μοτοσυκλέτας και άλλων πολλών! Αρκετοί μπορεί να σκεφτούν «άλλος ένας γραφικός που κάνει τρέλες και δεν ωρίμασε!». Το ίδιο μπορεί να σκεφτεί και για τις ομάδες των μοτοσυκλετιστών που τον στηρίζουν, που βγαίνουν στους δρόμους και πάνε βόλτα παρέες, που βρέχονται τον χειμώνα ή καίγονται το καλοκαίρι...
Ποιοι  είναι  αυτοί οι γραφικοί ΜΟΤΟ ΡΕΜΑΛΙΑ και τι είναι αυτό που τους κινεί; Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ! Η μοτοσυκλέτα και η ζωή που μας χαρίζει, είναι ένας διαφορετικός τρόπος να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας, να νοιώσουμε την συναδελφικότητα, την αλληλεγγύη, την ανατροφοδότηση. Με τη μοτοσυκλέτα νοιώθουμε την πραγματική διάσταση της ζωής, αλλά και του ανθρώπου. Είμαστε τρωτοί και ευάλωτοι μπροστά στη φύση, αλλά με αυτή συμπορευόμαστε πάνω στις 2 ρόδες μας. Και χωρίς τον συνοδοιπόρο – φίλο - συνάνθρωπο, δεν δένει το πάζλ!  ΓιΆ αυτό και μας δένουν ισχυροί δεσμοί φιλίας και αλληλεγγύης με τον συνάνθρωπο. Και ισχυρές φιλίες δημιουργούνται με δικυκλιστές  που  συναντάμε  σε  βόλτες,  σε  αγώνες,  σε εκδηλώσεις,  σε  συνδιοργανώσεις συνευρέσεων. Γιατί καταλαβαίνουμε τους κώδικες με τους οποίους πορευόμαστε. Δεν είμαστε «οι τρελοί της γειτονιάς». Είμαστε μέλη της κοινωνίας, με οικογένειες, δουλειές, ανθρώπους που μας αγαπάνε και μας περιμένουν. Απλά, οι δικοί μας έχουν κατανοήσει την αγάπη και το πάθος μας για το δίκυκλο. Είναι αυτό που μας ανατροφοδοτεί για να ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες της κάθε μέρας, αλλά και αυτό που μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης όταν ευχαριστιόμαστε μια βόλτα παρέα με τους φίλους μας! Είναι το ίδιο το πάθος που μας κινεί! Το ίδιο πάθος που μας ευαισθητοποιεί απέναντι σε ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, και μας κινητοποιεί να τους στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε σαν Ομάδα, έχουμε πολλές φορές στηρίξει Δομές και Φορείς. Όπως, τα παιδιά στα Παιδικά Χωριά SOS(Βάρης) με δημιουργία εκδηλώσεων barbeque και διανομή δώρων(Δεκ. 2013 & Ιαν. 2014). Τα κορίτσια στη Στέγη Θηλέων Παλ. Φαλήρου «Αγ. Αλέξανδρος», από το 2014-15,   με διανομή ειδών πρώτης ανάγκης,  χρηματική συνεισφορά (δωροεπιταγές Σούπερ Μάρκετ), αλλά και εκδήλωση με ψήσιμο το Πάσχα. Έχουμε συλλέξει τουλάχιστον 2 φορτηγά με δώρα και ρουχισμό και τα έχουμε διανείμει για τα Χριστούγεννα σε διάφορους φορείς όπως: Νηπιαγωγείο Χώρας Σαμοθράκης «Φωλεά Κλειώ» (2015), Εστία Περίθαλψης και Ειδικής Αγωγής «Αγία Φιλοθέη» (Δεκ. 2014), ΠΙΚΠΑ Πεντέλης (Δεκ. 2014). Έχουμε διοργανώσει εθελοντικές αιμοδοσίες με δημιουργία τράπεζας αίματος για φίλους μοτοσυκλετιστές και τις οικογένειές τους.



Προσπαθήσαμε να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης, νερό και τρόφιμα τα οποία διανείμαμε με δικά μας μέσα, για τους πλημμυροπαθείς στην Μάνδρα Αττικής (Νοέμβρης 2017) και τους πυρόπληκτους στην Κινέτα και το Μάτι (καλοκαίρι 2018) όπου συμμετείχαμε και σε συνεργεία εθελοντικής εργασίας. Τέλος, προσφέραμε είδη πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού «ΜΗΤΕΡΑ» στο Ίλιον (Νοέμβρης 2018).Το ίδιο πάθος που μας κάνει να θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι οδηγοί με σεβασμό στον χρήστη του δρόμου και περισσότερη ασφάλεια για όλους, μας ωθεί να συμμετέχουμε και να προωθούμε εκδηλώσεις που στοχεύουν στην επίλυση προβλημάτων του μοτοσυκλετιστή, όπως η συμμετοχή μας σε εκθέσεις ή την Μοτοπορεία Διαμαρτυρίας (Οκτώβρης 2014) και το 1o Park Festival (Ίλιον, Ιούνιος 2013). Ή να διοργανώνουμε θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια που προσπαθούν να μας μάθουν όλους να οδηγούμε καλύτερα: Θεωρητικό Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης με τον Θανάση Χούντρα (Νοέμβρης 2013), Θεωρητικό & Πρακτικό Ολοήμερο Σεμινάριο στην Πίστα Μεγάρων με τον Ανδρέα  Ψυχογυιό  (Νοέμβρης  2012). Ή να διατηρούμε μοτοσυκλετιστική εκπομπή στο ραδιόφωνο (RckhaRadio) με θεματική και καλεσμένους από τον χώρο της μοτοσυκλέτας. Το ίδιο πάθος που μας σπρώχνει να οργανώνουμε βόλτες, εκδρομές, εκδηλώσεις και συνευρέσεις με άλλους μοτοσυκλετιστές, Ομάδες και φίλους, όπως και η διοργάνωση της «ετήσιας Λάστας», θεσμός συνεύρεσης μοτοσυκλετιστών από τη Νότια Ελλάδα. Ή ακόμα και επισκέψεις σε σημαντικά μνημεία του τόπου μας, όπως το Θωρηκτό Αβέρωφ (Απρ. 2014).
Το ίδιο πάθος που κινεί τον Ανδρέα να συμμετάσχει σε αγώνες και να δοκιμάζει τις αντοχές του, το ψυχικό του σθένος και την μοτοσυκλέτα του! Το ίδιο πάθος που κινεί χιλιάδες άλλους σε όλο τον κόσμο να κάνουν τα ίδια, ξανά και ξανά! Τα ΜΟΤΟ ΡΕΜΑΛΙΑ λοιπόν δεν θα μπορούσαν παρά να νοιώσουν κομμάτι αυτής της προσπάθειας του Ανδρέα Ψυχογυιού  και  να  τον  στηρίξουν  με  όποιο  τρόπο μπορούν. Αισθάνονται ότι ο Ανδρέας  τρέχει  και  για εκείνους, ότι είναι όλοι μαζί στη γραμμή εκκίνησης στο Grandstand. Και η χαρά του τερματισμού είναι το ίδιο δυνατή για όλους μας. Υπογραμμίζουμε ότι ο Ανδρέας είναι ο μοναδικός Έλληνας αναβάτης που συμμετέχει με δική του Ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και ο μόνος και πρώτος Έλληνας αναβάτης που πέρυσι συμμετείχε επιτυχώς και στους δύο αγώνες Junior & Senior, κερδίζοντας για την προσπάθεια του αυτή το Κύπελλο Replica που έφερε στην Ελλάδα! Καλή Τύχη Ανδρέα και καλή δύναμη! Και μόνο η συμμετοχή σου είναι νίκη για όλους μας.

ΜΟΤΟ ΡΕΜΑΛΙΑ
Ιούλιος 2019

  • giorgos dritsas

    καλη επιτυχια στον κο ΨΥΧΟΓΙΟ και την ομαδα του. καλο τερματισμο στον μονο αγωνα για ΑΝΔΡΕΣ !!!!!!!

      1