Τα καλύτερα ανά εταιρεία

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 είναι γεγονός και το Moto Τρίτη βρίσκεται εκεί για να σας παρουσιάσει τα 3 σημαντικότερα μοντέλα ανά εταιρεία.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Οι πύλες της Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 άνοιξαν σήμερα και το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός της χρονιάς ξεκινάει. Περισσότερες από 30 μάρκες δικύκλων και περίπου 80 εταιρείες και φορείς του χώρου της μοτοσυκλέτας, σας περιμένουν σε έναν άρτια οργανωμένο χώρο 8.000 τετραγωνικών μέτρων. Ελάτε να δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών, καθώς και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης αναβάτη, λιπαντικά, ελαστικά και φυσικά, να ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Επίσης, μέχρι και την Κυριακή 22 του μήνα μπορείτε να απολαύσετε:

  • Οργανωμένα testrides σε πίστα 1100m.
  • Flat track experience σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση
  • 16 παραστάσεις stuntriding, FMX, trial και BMX
  • Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα
  • Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας

Η ομάδα του Moto Τρίτη βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα μοντέλα κάθε εταιρείας.

  • Γιαννης

    Πολυ καλη η εκθεση τελεια!!! Αλλα εμεις για να αγορασουμε κατι που το φθηνοτερο ειναι 10000 ευρω θα πρεπει να ελθει η αναπτυξη του 3000 μ.χ Με τι μισθους αποσκοπουν αυτες οι τιμες . Δεν καταλαβαινω,. μαλλον η μοτοσυκλετα πλεον εφυγε κι αυτη για τη πλουσια αστικη ταξη ,μαζι με τα καλα αυτοκινητα. Για τη μεσαια ταξη μεινανε τα παπακια !!!!!!!!!!!

      1