net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Συνεχής ανάπτυξη και έρευνα, με σκοπό την κορυφαία ποιότητα.

Τα λιπαντικά Bo Oil

Η BO-OIL, από το 1987, έτος ίδρυσής της, έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες λιπαντικών στην Ολλανδία αλλά και την Ευρώπη γενικότερα.

 
Εξάγει εκατοντάδες διαφορετικά προιόντα σε όλο τον κόσμο, μέσα από ένα εκτενές δίκτυο καταστημάτων και αντιπροσώπων. Είναι μια ισχυρή ανεξάρτητη εταιρία (δεν έχει ενταχθεί σε κάποιο μεγάλο όμιλο) που  διαθέτει εκείνη την τεχνογνωσία που της επιτρέπει  σε συνδυασμό  με τις επιλεκτικές στρατηγικές των ιδιοκτητών της, να είναι συνεχώς αναπτυσσόμενη.
 
Ανεξαρτήτως του μεγέθους και της ανάπτυξης, η BO OIL, εξακολουθεί να παρακολουθεί πάντα το σφυγμό τόσο  της αγοράς όσο και των πελατών της. Ακούγοντας τις ανάγκες των πελατών της , γίνεται συνεχώς "σοφότερη" και η ευελιξία της στο να τις καλύψει , είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της.

Τα εργαστήρια της ΒΟ OIL, διαθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά ανθρώπινο επιστημονικό προσωπικό υψηλού επιπέδου εξειδίκευσης στον τομέα των λιπαντικών. Η συνεχής έρευνα στον τομέα της ανάπτυξης και νέων εφαρμογών μαζί με τον αυστηρό και αδιάλειπτο έλεγχο της παραγωγής διασφαλίζουν την ΕΓΓΥΗΣΗ της ποιότητας των λιπαντικών.

Σημαντικό στοιχείο για την εγγυημένη απόδοση του λιπαντικού, είναι η σωστή εφαρμογή του. Αυτή τη μέριμνα έχει ειδικό τμήμα της εταιρίας του οποίου  στόχος είναι να προσφέρει πολύτιμες συμβουλές στους αντιπροσώπους και πελάτες  της BO OIL., πάντα. Για την άρτια αξιολόγηση  και επιτυχή προώθηση  των προιόντων υπάρχουν πάντα στη διάθεσή των πελατών ειδικές αναφορές με εξειδικευμένη ανάλυση του κάθε ενός από αυτά, λίστες με προτεινόμενα λιπαντικά κατηγοριοποιημένα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε μοτοσικλέτας και πολλά άλλα.
 
Από το 2011, η εταιρία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ (SIMEONIDIS MOTOPARTS)    με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει για την  Ελληνική αγορά  την αντιπροσωπεία και διανομή των προιόντων. Για χονδρική πώληση θα απευθυνθείτε στο τηλ. 2310 513976

http://www.simeonidis-motoparts.gr/

 

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ