net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Suzuki GSX R1000R

Τέλος εποχής για το GSX-R600;

H Suzuki εντυπωσίασε κοινό και δημοσιογράφους με το ντεμπούτο του νέου της μοντέλου, 2017 Suzuki GSX-R1000R. Η επιτυχία της εταιρείας πιθανότατα θα συνεχιστεί με το Suzuki GSX-R750, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019. Το GSX-R600 παραμένει αμφίβολο αν θα βγει στην παραγωγή.

 
Η Ιαπωνική εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζεται  για το ντεμπούτο του το Suzuki GSX-R750 και το πιο πιθανό είναι να αφήσει στο παρελθόν το  μοντέλο GSX-R600. Γενικότερα υπάρχει ένα αίσθημα αδιαφορίας από την εταιρεία για το 600R, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το Suzuki GSX-R1000R έδειξε τις δυνατότητες της εταιρείας, στην κατασκευή Superbike μοτοσυκλετών.

Οι μειωμένες πωλήσεις της Suzuki στην Ευρώπη σχετικά με τα μοντέλα GSX-R750 και GSX-R600, οφείλονται στους κανονισμούς Euro4, οι οποίοι επιτρέπουν μικρές ποσότητες εισαγωγής μοτοσυκλετών μόνο σε χώρες που δε χρειάζονται να εναρμονιστούν με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.Σύμφωνα με τους κανονισμούς αυτούς τα συστήματα αντιμπλοκαρίσματος πέδησης έγιναν υποχρεωτικά για όλες τις μοτοσυκλέτες άνω των 125κ.εκ. από την περσινή χρονιά.

Το νέο Suzuki GSX-R750 θα είναι περισσότερο εξέλιξη παρά επανάσταση στο χώρο της μοτοσυκλέτας και φαίνεται ότι θα έχει αλλαγές σε κινητήρα και πλαίσιο, με την προσθήκη ηλεκτρονικών βοηθημάτων να θεωρείται βέβαιη.

Οι Ιάπωνες θέλουν  να ξανακερδίσουν  τη μάχη, καθώς οι ολοένα αυξανόμενες τιμές λόγω κόστους κατασκευής από την προσθήκη ηλεκτρονικών βοηθημάτων κι άλλων παραμέτρων καθιστούν την πώληση, εξαιτίας του ανταγωνισμού,  μια δύσκολη διαδικασία.

Η Suzuki το γνωρίζει και πρέπει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Αναμένουμε τις εξελίξεις

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ