O Rossi σε ενσταντανέ με τον Luca Cadalora

Τέλος συνεργασίας Rossi-Cadalora

Την λήξη της επαγγελματικής τους σχέσης ανακοίνωσαν ο Rossi και ο προπονητής του για την τελευταία 3ετία. Δείτε λεπτομέρειες…

Μόλις πριν λίγο δημοσιεύθηκε, πως ο Valentino Rossi και ο Luca Cadalora θα διακόψουν την επαγγελματική τους σχέση. Ο Cadalora, ο οποίος ήταν ο προσωπικός προπονητής του Rossi κατά την διάρκεια της περιόδου 2015-2018, δεν θα βρίσκεται στο πλάι του «Γιατρού» το 2019.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι λόγοι απόσυρσης του Cadalora είναι οικογενειακοί και η απόφαση ανήκει στον 55χρονο προπονητή, χωρίς να συντρέχει λόγος απομάκρυνσης του.

Ο Rossi προέβη σε δηλώσεις για το θέμα αυτό, λέγοντας συγκεκριμένα: «Ο Cadalora δυστυχώς αποφάσισε να μας πει αντίο. Μετά από 3 σεζόν αποφάσισε να μείνει σπίτι του γιατί η σεζόν είναι πολύ μεγάλη, λείπεις πολύ καιρό. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί νιώθω πραγματικά καλά μαζί του, νομίζω το ίδιο νιώθει και αυτός, αλλά πήρε μια οικογενειακή απόφαση».

«Είναι κάτι προσωπικό. Προσπαθήσαμε πολύ να τον κρατήσουμε, αλλά τελικά αποφάσισε να το κάνει έτσι. Η πολύ καλή μας σχέση παραμένει και νομίζω ότι σίγουρα θα συνεχιστεί» συμπλήρωσε ο Rossi.