net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κέφια έχει ο Michael Dunlop και εμφανίζεται έτοιμος για όλα!

Michael Dunlop: Θα δείτε πολλά ακόμα!

Ο αναβάτης του ΤΤ μίλησε αφού κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα των 210 χιλιομέτρων την ώρα σε μέση ταχύτητα γύρου, λέγοντας ότι το κοινό θα δει πολλά ακόμα να συμβαίνουν!

 
Ο 27χρονος Michael Dunlop ήταν ο αναβάτης ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει, σε μέση ωριαία ταχύτητα γύρου, τα 210 χιλιόμετρα την ώρα, τρέχοντας στην θρυλική κούρσα του Isle of Man. Ο Dunlop κατάφερε να πετύχει ταχύτητα 210,5 χμ/ώρα στο γύρο, ξεπερνώντας και τον Ian Hutchinson, ο οποίος πέτυχε 208 χμ/ώρα στο γύρο (ή, σε αγγλικές μονάδες, το «στρογγυλό» νούμερο των 130 μιλίων την ώρα). 

Τρέχοντας με την Hawk BMW S1000RR του, ο Dunlop έκανε μέση ταχύτητα 207,2 στο γύρο, ξεκινώντας από στάση! Κατόπιν αποσύρθηκε στα pits, όπου και πραγματοποίησε ρυθμίσεις στην αναρτήσεις του, πριν πετύχει τα εκπληκτικά 210 χμ/ώρα, σε γύρο δοκιμαστικών

Η απίστευτη αυτή απόδοση δημιουργεί, όπως είναι φυσικό, προοπτικές για μία συγκλονιστική μονομαχία μεταξύ του Dunlop και του Ian Hutchinson στις επόμενες αγωνιστικές μέρες, καθώς ένα τεχνικό πρόβλημα έθεσε τον Michael εκτός αγώνα, την προηγούμενη μέρα. 

Ο αναβάτης δήλωσε για την απόδοσή του: «Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε αλλά η πίστα είναι σε καλή κατάσταση. Μετά από τρεις καλές βραδιές απλά θα ανησυχώ μόνο για μένα. Θα δείτε πολλά ακόμα!» 

 

IOM TT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ