Αισιόδοξος για την απόδοσή του το 2018 εμφανίζεται ο Cal Crutchlow.

«Θα είναι περίεργη χρονιά»

Ο Cal Crutchlow μίλησε μετά τις δοκιμές Μαλαισίας και Ταϋλάνδης, κάνοντας λόγο για μια παράξενη χρονιά και πιστεύοντας ότι φέτος θα τα πάει καλύτερα από ποτέ.

O Cal Crutchlow, που έκλεισε τις δοκιμές της Ταϋλάνδης όντας 4ος στους πίνακες χρόνων, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Ο Βρετανός αναβάτης, με 2 νίκες στο ενεργητικό του, μίλησε για τις προσδοκίες του και τα πιστεύω του, μετά τα δοκιμαστικά.

O Βρετανός, όταν ερωτήθηκε αν πιστεύει ότι αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη της προσωπικής του καριέρας στα GP, είπε ευθαρσώς: «Ναι, το πιστεύω. Πραγματικά το πιστεύω. Εξαρτάται από το πόσο κοντά θα είμαστε σε απόδοση, ειλικρινά. Νομίζω ότι η καλύτερη χρονιά πολλών αναβατών δεν είναι αυτή που κερδίζουν κάποιους αγώνες και μετά τερματίζουν δέκατοι. Είναι όταν μπορείς σταθερά να είσαι εκεί. Προς το παρόν, φαίνεται ότι μπορεί να είσαι δέκατος την μια μέρα και πρώτος την άλλη. Έτσι μου φαίνεται αυτή την στιγμή. Θα είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα»

Αναλύοντας περισσότερο την πρόοδο του, ο Crutchlow δήλωσε: «Δοκίμασα τρία ελαστικά σε αυτές τις δοκιμές (Ταϋλάνδη). Δύο από τα πίσω βασίζονται στο ελαστικό της Αυστρίας. Δεν ήταν κανένα τους φανταστικό, αλλά μου φαίνεται ότι αυτά θα είναι τα ελαστικά αγώνα για εδώ. Η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά, το ίδιο και η ομάδα. Ήμασταν απασχολημένοι. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά τώρα είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχουμε.»