net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η MV AGUSTA την ονομάζει Black Out

Ένα νέο MV Agusta special

Βασισμένο στη έκδοση Dragster, καταφέρνει και τραβάει τα αδιάκριτα βλέμματα , στο εκθεσιακό περίπτερο της εταιρίας .

 
Η MV AGUSTA φρόντισε να ανακοινώσει, με ένα teaser σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα έκπληξη, που αναμένεται να είναι από τις πιο ξεχωριστές κατά τη διάρκεια της έκθεσης Motor Bike.
Με αυτή τη δημιουργία, η Ιταλική εταιρία, μπαίνει στο πνεύμα της τροποποίησης και παρουσιάζει ένα διαφορετικό Dragster. Κανείς δεν γνωρίζει, εάν πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση, ή εάν θα προχωρήσει στην παραγωγή της, ως limited edition.

Αν και η φωτογραφία είναι σκόπιμα συγκαλυμμένη με σκοτεινή σκίαση, φαίνεται η χαρακτηριστική σιλουέτα του Dragster αλλά με μερικές αλλαγές. Αν εξαιρέσουμε το εμπρός φωτιστικό σώμα, που δεν φαίνεται αν έχει διαφοροποιήσεις, η υπόλοιπη μοτοσυκλέτα διατηρεί τις ίδιες σχεδιαστές γραμμές με το εργοστασιακό μοντέλο.

Στους τροχούς, οι ζάντες είναι ακτινωτές  και είναι δανεισμένες από την έκδοση RR του ίδιου μοντέλου,  ενώ τα ελαστικά φέρουν βρόχινη σχεδίαση πιστάδικου χαρακτήρα. 

Στο μπροστινό σύστημα φρένων, διακρίνονται εξαιρετικής σχεδίασης δισκόφρενα, ενώ  ο συνολικός χρωματισμός του μαύρου με κόκκινες λεπτομέρειες,  δεν είναι διαθέσιμος στους καταλόγους της εταιρίας.

Ανάμεσα στους συνεργάτες, που έχουν αναμιχθεί στην υλοποίηση του project, βλέπουμε τα ονόματα της valtermoto και της scproject. Εξάτμιση, καθρέπτες,  μανέτες και άλλες λεπτομέρειες μας κάνουν να σκεφτούμε ότι το όνομα Black Out, που επιλέχθηκε από την εταιρία,  αντιπροσωπεύει επάξια αυτή τη δημιουργία. Περισσότερα, στις 20 Ιανουαρίου που θα λάβει μέρος η έκθεση.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να το δείτε στην παραγωγή; 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ