Ο Anthony Gobert

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο Anthony Gobert

Ετοιμοθάνατο άφησαν τον παλαίμαχο αγωνιζόμενο Anthony Gobert άγνωστοι που εισέβαλαν στο σπίτι του και τον χτύπησαν με ρόπαλα! Δείτε τι έγινε…

Ο Anthony Gobert, που έχει παλαιότερα τρέξει στα Grand Prix 500, BSB, WSB και AMA πρωταθλήματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του, από εισβολείς. Μια ομάδα αγνώστων στοιχείων ατόμων εισέβαλαν στο σπίτι του Gobert και τον χτύπησαν τόσο, που ο Gobert ήταν «μη αναγνωρίσιμος», όπως λένε χαρακτηριστικά τα ξένα ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τον αδερφό του Anthony, Aaron, ο αγωνιζόμενος βρισκόταν έξω και έπαιρνε το γεύμα του, όταν τον προσέγγισε μια ομάδα ατόμων που φαίνονταν μάλλον μεθυσμένοι και προσπάθησαν να του προσελκύσουν την προσοχή. Ο Gobert τους έδιωξε αναφέροντας συγκεκριμένα «αυτή την στιγμή τρώω», όμως η παρέα ήρθε ξανά προς αυτόν και ξεκίνησαν καυγά. Ο Gobert φέρεται να απέκρουσε την επίθεσή τους, όμως αργότερα η παρέα θα τον ακολουθούσε σπίτι έχοντας κάνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Οι εισβολείς, όπως ο Aaron Gobert αναφέρει, έσπασαν την πόρτα του Anthony και του επιτέθηκαν με ρόπαλα μέχρι που τον άφησαν «σχεδόν νεκρό»! Ο Gobert μεταφέρθηκε στην εντατική και αναφέρεται πως η κατάστασή του ήταν τόσο άσχημη, που οι γιατροί δεν τον αναγνώρισαν και ο ίδιος τους είπε ποιος είναι όταν μπόρεσε τελικά να μιλήσει.

Η κατάσταση του 44χρονου Gobert είναι άσχημη, αλλά ο Αυστραλός έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για την ζωή του, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.