Timur Sardarov: Τι θα γίνει με MV Agusta-Cagiva;

Βελτίωση της «εξυπηρέτησης πελατών» της MV και ανάσταση της Cagiva θέλει ο νέος ιδιοκτήτης και CEO της εταιρείας. Τι δήλωσε για τα σχέδια του;

Η MV Agusta είναι μια από τις πιο σημαντικές μάρκες μοτοσυκλετών με τεράστια ιστορία, αλλά ιδιαίτερα ταραχώδη κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Μετά από ένα πολύκροτο διαζύγιο με την Mercedes-AMG και παρολίγον κλείσιμο, η MV Agusta ανήκει στο Group «Black Ocean» με επικεφαλής τον Timur Sardarov.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας έχει συγκεκριμένα σχέδια για την MV Agusta αλλά και την παλαι ποτέ κραταιά Cagiva. Σε συνέντευξή του στα ιταλικά μέσα, ο Sardarov αναφέρθηκε σε αυτά, ξεκινώντας από την MV Agusta.

Για την μάρκα, ο Sardarov τόνισε το «πρόβλημα εξυπηρέτησης πελατών» που υπάρχει, σύμφωνα με αυτόν, λέγοντας: «Είναι μία απίστευτη μάρκα με μεγάλη ιστορία. Μάρκες σαν την MV δεν υπάρχουν πια, όλες οι άλλες μάρκες οδηγούνται από οικονομικούς στόχους και είναι δημόσιες. Εμείς είμαστε μια από τις σημαντικότερες ιδιωτικές μάρκες και παίρνουμε ρίσκα για να παράξουμε κάτι εκπληκτικό. Η MV Agusta είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι και θα το κάνουμε να λάμψει. Προτεραιότητα μας είναι η εξυπηρέτηση πελατών, τομέας στον οποίο η Agusta δεν απέδωσε όπως έπρεπε τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει να συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε την αφοσίωση των πελατών μας»

Σχετικά με την Cagiva, ο Saedarov μίλησε για την αναβίωση της, πετώντας μάλιστα «τυράκι» για νέο μοντέλο: «Η ιδέα της μετατροπής της Cagiva σε πλήρως ηλεκτρική μάρκα είναι ιδέα μου από την πρώτη μέρα. Έχουμε κάποιες στρατηγικές, αλλά όλα ξεκινάνε από εκεί. Πιθανόν θα υπάρξει μια μοτοσυκλέτα, σαν το παλιό Elefant. Θα είναι μια ηλεκτροκίνητη adventure», είπε! Για να δούμε…