Το καλύτερο αποτέλεσμά του στα WSBK ήταν μια τέταρτη θέση.

Maxime Berger, 1989 - 2017

Ο πρώην αναβάτης του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbike και πρωταθλητής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Superstock 600, Maxime Berger, απεβίωσε σε ηλικία 28 ετών.

Ο Γάλλος αναβάτης βρισκόταν σε κώμα σε νοσοκομείο της Dijon, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που είχε διαπράξει στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Τελικά, απεβίωσε την Παρασκευή. Ο πατέρας του, Alain, δήλωσε: «Ο Maxime ήταν σε κώμα για ένα μήνα, οπότε με μεγάλη λύπη και με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών, αποφασίσαμε να τον αφήσουμε να φύγει. Σύντομα θα είναι ήρεμος, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη.»

Ο Berger έκανε το ντεμπούτο του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike το 2011, με την ομάδα της Supersonic Racing, πάνω σε μια Ducati και είχε πάρει τη 16η θέση του πρωταθλήματος με το καλύτερό του αποτέλεσμα να είναι μια έβδομη θέση. Την επόμενη χρονιά πήγε στην ομάδα Effenbert Liberty, αλλά διώχθηκε στα μέσα της σεζόν για να συνεχίσει με την Red Devils, με την οποία πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα, που ήταν μια τέταρτη θέση. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 16η θέση, παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχε σε δυο αγώνες.

Πριν τη θητεία του στα Superbikes, είχε συμμετάσχει με επιτυχία στα Superstock 1000 με την ομάδα της Ten Kate Honda, κατακτώντας τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος το 2008 και το 2010, κερδίζοντας επτά αγώνες μέσα σε αυτό το διάστημα.