net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το περίπτερο του Moto Τρίτη στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας.

Το Moto Τρίτη στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017

Το περιοδικό Moto Τρίτη θα συμμετάσχει και αυτό με τη σειρά του στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 και η οποία θα διεξαχθεί 20-24 Απριλίου στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού.

 
Στο περίπτερο του Moto Τρίτη θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στον online διαγωνισμό του περιοδικού, που διαρκεί μέχρι τις 30 Απριλίου, για την ανάδειξη της καλύτερης μοτοσυκλέτας και του καλύτερου scooter της αγοράς. Οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν 4 Super Mοντέλα.

Επιπλέον, μπορείτε να προμηθευτείτε τον επίσημο κατάλογο της έκθεσης από το περίπτερο του περιοδικού, όπου θα παρίστανται εκπρόσωποι του Moto Τρίτη για περαιτέρω πληροφορίες. Μη διστάσετε να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση.

Πολλές εκπλήξεις θα υπάρχουν και για τους μικρούς μας φίλους. Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας είναι μια καλή ευκαιρία για την οικογένεια να συνδυάσει ενημέρωση και ψυχαγωγία σε ένα χώρο προβλεπόμενο για παιδιά.

Στο περίπτερο θα βρείτε δωρεάν και τα τεύχη του περιοδικού, καθώς  επίσης θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για πρώτη φορά με τους συντάκτες/οδηγούς του Moto Τρίτη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.mototriti.gr
 
Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινές
: 14.00-21.00
Σάββατο-Κυριακή: 10.00-21.00

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ