net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο υπερ-ασφαλές Quadro 4 θα σας περιμένει στις 24-27 Απριλίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για να το γνωρίσετε από κοντά.

Εκπληκτικές κλίσεις, μπορεί να πετύχει το τετράροδο scooter της Quadro ακόμη και σε οδόστρωμα με μειωμένη πρόσφυση.

Όμορφο σε εμφάνιση, με κινητήρα 346 κ. εκ., 30 ίππων, με CVT κιβώτιο και λογικό πλάτος, το τετράροδο της Quadro.

Πολυτελές και υπέρ-πλήρες πάνελ οργάνων. Αναλογικά κοντέρ και στροφόμετρο, με μια ψηφιακή οθόνη στη μέση.

To Quadro 4 στο Scooter Moto Festival!

Πιστό στο ραντεβού του με την ελληνική αγορά το νέο 4τροχο «scooter» της Quadro θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στο Scooter Moto Festival (SMF) στις 24-27 Απριλίου. Θα σας περιμένει για να το ανακαλύψετε από κοντά!

 
Το να επισκέπτεσαι το Scooter Μoto Festival για να δεις τα νέα μοντέλα των εταιριών είναι λογικό. Το να επισκέπτεσαι όμως το SMF που είναι κατεξοχήν αφιερωμένο στους 2 τροχούς, και να δεις ένα 4ροδο «scooter», τότε αυτό είναι μια επιπλέον ευχάριστη έκπληξη!

Το πολυαναμενόμενο, καινοτόμο 4ροδο scooter της Quadro παρουσιάζεται λοιπόν επίσημα στο ελληνικό κοινό προσφέροντας πρωτόγνωρα επίπεδα πρόσφυσης στους δρόμους των πόλεων χάρη στους τέσσερις τροχούς του.

Το σύστημα ανάρτησης-διεύθυνσης μπροστά και πίσω του Quadro4 ονομάζεται HTS (Hydraulic Tilting System), και πρόκειται για ένα έλαιο-πνευματικό σύστημα, μέσω του οποίου παίρνουν κλίση οι τροχοί όταν στρίβει το όχημα, με τεράστια οφέλη στην πρόσφυση.

Οι τέσσερις τροχοί του Quadro4 και το σύστημα HTS λειτουργούν εξαιρετικά σε περιπτώσεις μειωμένης πρόσφυσης οδοστρώματος. Όσον αφορά το φρενάρισμα, συνδυασμένη πέδηση διαθέτουν οι τέσσερις δίσκοι των 240 χλστ., ένας για κάθε τροχό.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετράχρονος 346 κ. εκ., με ιπποδύναμη 30 ίππων στις 7.500 σαλ. και ροπή 2,45 Κgm στις 5.000 σαλ., με αυτόματη μετάδοση και 2 ιμάντες. Το πλάτος του παραμένει σε λογικά επίπεδα, όντας λίγο πλατύτερο από ένα mega scooter, κάτι που το κάνει να μπορεί να αντεπεξέλθει στην κίνηση της πόλης.

Γνωρίστε το από κοντά το Quadro 4, στις 24-27 Απριλίου, στο Scooter Moto Festival, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ