Η άνεση που παρέχουν τα συγκεκριμένα scooter, έκανε πιο εύκολο το εγχείρημα.

Απολαμβάνοντας την ηρεμία της λίμνης των Ιωαννίνων.

Ηλιοβασίλεμα λίγο έξω από τα Φιλιατρά

Δεν θα ξεχάσουμε την ομορφιά της Θεσσαλονίκης και τους φιλόξενους κατοίκους της.

Απαιτητικό το πρόγραμμα, αλλά η διάθεση πάντα στα ύψη.

2.500 χιλιόμετρα σε μόλις 3 ημέρες

Scooter 4 All: Μάθε τα πάντα πριν αγοράσεις

Μην αγοράσεις scooter, αν δεν διαβάσεις πρώτα τον απόλυτο, ετήσιο οδηγό στο Scooter For All που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Η ετήσια έκδοση του Scooter For All βρίσκεται ήδη στα περίπτερα. Στον πιο πλήρη οδηγό αγοράς θα βρεις 50 αναλυτικές δοκιμές και παρουσιάσεις, ώστε να έχεις την πιο ολοκληρωμένη άποψη. Το χορταστικό τεύχος των 130 σελίδων, φιλοξενεί από ηλεκτρικά και αστικά μικρού κυβισμού μοντέλα μέχρι βενζινοκίνητα mega scooter 750 κυβικών, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη, ενώ και ένας πλήρως ενημερωμένος πίνακας τιμών βρίσκεται στη διάθεσή σου. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης scooter, θα μάθεις τα πάντα για τα σημαντικότερα μοντέλα όλων των εταιρειών, ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις την καλύτερη επιλογή. 



Επίσης, κάνουμε κάτι πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα. Υποβάλουμε 7 GT scooters  σε ένα απόλυτο τεστ αντοχής, κάνοντας τον γύρο της Ελλάδας σε μόλις 3 μέρες. Ποιά μοντέλα «τα έφτυσαν» και ποιά δεν κατάλαβαν τίποτα; Όλα τα μυστικά που χρειάζεται να ξέρεις για την προετοιμασία του εντυπωσιακού αυτού οδοιπορικού, τις δυσκολίες, τους όμορφους προορισμούς και φυσικά, τις εντυπώσεις που μας άφησαν οι 7 πρωταγωνιστές  μέσα σε 16 χορταστικές σελίδες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η συλλεκτική ετήσια έκδοση του Scooter For All βρίσκεται ήδη στα περίπτερα. Αναζήτησέ το ή παρήγγειλέ το στο 211 1085500. Απόλαυσέ το μόνο με 4.95 ευρώ!