Το νέο Honda CBR650R αποκλειστικά στην Promoto

Στην Promoto Γκινοσάτης θα βρείτε ετοιμοπαράδοτο το ολοκαίνουργιο CBR650R της Honda.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

To νέο CBR650R είναι εμπνευσμένο από το Fireblade, αλλά δεν σταματά μόνο στην εμφάνιση καθώς κουβαλάει το αγωνιστικό DNA του μεγάλου αδερφού του. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και η θέση οδήγησης με τα κλιπ ον (που είναι τοποθετημένα κάτω από την πάνω τιμονόπλακα) και τη θέση των μαρσπιέ να ευνοούν τη γρήγορη οδήγηση και να κάνουν απολαυστική την οδήγηση σε δρόμους γεμάτους στροφές.



Ο εν σειρά τετρακύλινδρος, 16βάλβιδος κινητήρας αποδίδει 95 ίππους στις 12.000 σ.α.λ και 6,5 kgm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. και συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων μέσω του συμπλέκτη Assist/Slipper Clutch, ο οποίος κάνει εύκολα τα ανεβάσματα και λειτουργεί σαν ολίσθησης στα κατεβάσματα. Στάνταρ είναι και το ρυθμιζόμενο traction control που η Honda ονομάζει HSTC (Honda Selectable Torque Control).



Ο διπλός εμπρός προβολέας και το πίσω φωτιστικό σώμα είναι LED, ενώ ίδιας τεχνολογίας είναι και τα φλας. Μια νέα έγχρωμη ψηφιακή οθόνη παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ από τον εξοπλισμό ξεχωρίζει το σύστημα Emergency Stop Signal, το οποίο ενεργοποιεί αυτόματα τα αλάρμ όταν ανιχνεύσει απότομο φρενάρισμα ενημερώνοντας τους άλλους οδηγούς συμβάλλοντας έτσι στην ασφάλεια του αναβάτη.



Με γνώμονα την σπορ οδήγηση έχουν σεταριστεί και οι αναρτήσεις που αποτελούνται από εντυπωσιακό ανεστραμμένο πιρούνι της Showa και μονό αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση. Στα φρένα έχουμε 2 δίσκους 310 χιλιοστών εμπρός με τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες και δίσκο 240 χιλιοστών με μονοπίστονη δαγκάνα πίσω. Στάνταρ είναι το δικάναλο ABS.  


 
Το CBR650R, έφτασε στην κάθετη μονάδα Honda Promoto Γκινοσάτης και μπορείτε να το δείτε από κοντά και φυσικά να το αποκτήσετε.



Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Αμφιθέας 21, Π. Φάληρο 17564
Τηλ.: 210 9400123, 210 7624426

Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00