Αυτό είναι το νέο Husqvarna FS 450 2019

Αυτό είναι το νέο Husqvarna FS 450 2019

Αυτό είναι το νέο Husqvarna FS 450 2019

Αυτό είναι το νέο Husqvarna FS 450 2019

To νέο Husqvarna FS 450 2019

Αποκαλύφθηκε επίσημα το νέο competition supermoto, από την Husqvarna. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για αυτό εδώ

Η Husqvarna αποκάλυψε επίσημα το νέο FS450, το αγωνιστικό της Supermoto για το 2019. Το νέο μοντέλο είναι, όπως αναφέρεται, σημαντικά ανασχεδιασμένο σε μεγάλη έκταση, τόσο ώστε η Husqvarna κάνει λόγο για «άλμα προς τα εμπρός». Στόχος της Husqvarna με το νέο μοντέλο είναι η εύκολη χρήση της ισχύος του, η ευελιξία και το περιορισμένο βάρος.

Το πλαίσιο έχει ριζικά ανασχεδιαστεί και είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, προσφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα στην ευθεία και αίσθηση στον αναβάτη. Συνδυάζεται με ένα νέο υποπλαίσιο σύνθετου ανθρακονήματος, το οποίο είναι κατά 250 γραμμάρια ελαφρύτερο από αυτό του απερχόμενου μοντέλου.

Στις αναρτήσεις, το όνομα της WP συναντάται φυσικά και εδώ, με ένα πιρούνι AER 48 χιλιοστών εμπρός και το αμορτισέρ DCC πίσω. Οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων είναι νέες, για την βέλτιστη συνεργασία με το πλαίσιο, ενώ οι τιμονόπλακες των 16 χιλιοστών είναι κατεργασμένες σε CNC.

Ο κινητήρας είναι και αυτός βελτιωμένος, με νέα κυλινδροκεφαλή ελαφρύτερη κατά 500 γραμμάρια.  H Husqvarna δηλώνει ότι ο κινητήρας των 450 κ.εκ. ζυγίζει 27,3 κιλά και μπορεί να αποδώσει 63 ίππους ισχύος. Στα φρένα, η Brembo παρέχει τα εξαρτήματα εμπρός και πίσω, ενώ οι ζάντες προέρχονται από την Alpina και είναι διαμέτρου 16,5 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Η μοτοσυκλέτα έρχεται από το εργοστάσιο με ελαστικά Bridgestone R420.

To μοντέλο φέρει επίσης ανανεώσεις στο σύστημα ψύξης, την καλωδίωσή του, τις σωληνώσεις του καυσίμου, το τιμόνι και τις ρυθμίσεις στο traction & launch control. Η μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη από αυτό το μήνα, στο δίκτυο της Husqvarna.