Το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro έρχεται και στις Σέρρες!

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro στις Σέρρες

Σε ρυθμούς χωμάτινους κινείται η πόλη της Βόρειας Ελλάδας, που θα φιλοξενήσει παγκόσμιο αγώνα Enduro, με την πρώτη ειδική να γίνεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Δείτε περισσότερα.

Για άλλη μια φορά οι Σέρρες και το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών θα φιλοξενήσουν αγώνα που προσμετρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, το τριήμερο 14 με 16 Ιουνίου. Η πόλη είναι φυσικά ήδη σε… αγωνιστικούς ρυθμούς, εν όψει της επίσημης έναρξης του συναγωνισμού για τον 4ο γύρο του Παγκόσμιου EnduroGP.

H πρώτη ειδική του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην πίστα motocross του Αυτοκινητοδρομίου, με την εκκίνηση να δίνεται αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου, στις 9 η ώρα το πρωί. Οι άλλες δύο ειδικές διαδρομές του αγώνα θα γίνουν στις περιοχές Αγίου Γεωργίου και Ραχωβίτσας, με τον Αγιο Γεώργιο να προσφέρει ποικιλομορφία εδάφους που οι αθλητές αγαπούν και την Ραχωβίτσα να αποτελεί μια δύσκολη διαδρομή-πρόκληση.



Σήμερα Παρασκευή, στις 18.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα stunt show, από την ομάδα SXS by Dimitris Cocos, στην οποία θα συμμετάσχουν ATVs, μοτοσυκλέτες και scooter. Η δράση θα ξεκινήσει στις 18.00 η ώρα, μισή ώρα μετά την έναρξη του super test και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του.

Αν είστε λοιπόν από ή στις Σέρρες, μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια παγκόσμια διοργάνωση που γίνεται στην χώρα μας για ακόμη μια φορά! 
Δείτε και περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.