Θα δούμε τη νέα V4 στο Misano;

Τον Σεπτέμβριο στο Misano η νέα V4 της Ducati;

Σύμφωνα με τον Ιταλικό τύπο, η Ducati θα παρουσιάσει τη νέα V4 supersport μοτοσυκλέτα στον αγώνα MotoGP στην πίστα του Misano, που θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου.

Η μοτοσυκλέτα που θα αντικαταστήσει την Panigale στην κατηγορία των supersport μοτοσυκλετών της Ducati, θα είναι εφοδιασμένη με έναν V4 κινητήρα 1000 κυβικών εκατοστών, ο οποίος θα αντικαταστήσει τους V2 και θα αποτελέσει τη βάση και για κινητήρες μεγαλύτερου κυβισμού στο μέλλον. Σύμφωνα με δηλώσεις του Claudio Domenicali, τα χαρακτηριστικά απόδοσης του νέου κινητήρα θα συνδυάζουν τα καλύτερα στοιχεία των V2 και V4 κινητήρων με μια ιδιαίτερη σειρά ανάφλεξης.

Η “πρόσκληση” της Ducati για τις 7 Σεπτεμβρίου αναφέρει ότι “Έρχεται ο ήχος της νέας εποχής”. Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής το τι ακριβώς θα δούμε στα πλαίσια του αγώνα στο Misano. Σκοπεύει η Ιταλική εταιρεία να παρουσιάσει μια έτοιμη και πλήρως λειτουργική μοτοσυκλέτα ή μήπως η εκδήλωση θα έχει τη μορφή κάποιου teaser και απλά θα πάρουμε μια μικρή γεύση από αυτά που θα ακολουθήσουν; Σε κάθε περίπτωση το MotoGP στην πίστα του Misano δεν αργεί να έρθει κι όλες οι απορίες μας θα λυθούν.