H νέα μαύρη έκδοση της Τriumph BB ετοιμάζεται για το 2018.

Triumph Bonneville Bobber Black 2018

Η Triumph ετοιμάζεται να αποκαλύψει μια μαύρη έκδοση του Bonneville Bobber στο άμεσο μέλλον.

Η μαύρη έκδοση θα περιλαμβάνει αρκετά σχέδια για το μοντέλο με διαφορετικό φινίρισμα των μηχανικών εξαρτημάτων και του πλαισίου. Είναι μια σημαντική αλλαγή για να θεωρηθεί απλά μια νέα παλέτα επιλογών.
 
Προς το παρόν, οι μοτοσυκλέτες Bonneville T100 και Bonneville T120 κυκλοφορούν και οι δυο με μαύρη εμφάνιση. Σε αυτά τα μοντέλα, το μαύρο φινίρισμα επεκτείνεται και στα καλύμματα του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, της εξάτμισης και του εκκεντροφόρου. Επιπλέον, βάφτηκαν και τα δαχτυλίδια χρωμίου του προβολέα, το περίβλημα των προειδοποιητικών φλας και οι χειρολαβές του συνεπιβάτη,
 
Το υπάρχον Bonneville Bobber είναι ήδη λίγο πιο μαύρο από το T100 ή το T120, με μαύρα φλας, ζάντες και καλύμμα εκκεντροφόρου. Το νέο μοντέλο Bonneville Bobber Black θα διαθέτει μια μαύρη ματ εξάτμιση, μαύρα καλύμματα κινητήρα και μαύρο περίβλημα προβολέα.
 
Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα ότι, όταν αποκαλυφθεί το BBB, η στοκ έκδοση του Bonneville Bobber του 2018 θα αποκτήσει λίγο περισσότερο χρώμα στο φινίρισμα από πλευράς χρωμίου και αλουμινίου, ώστε να ξεχωρίζουν οι δυο εκδόσεις.