Στα σκαριά το νέο ηλεκτρικό μοντέλο μοτοσυκλέτας της Triumph!

Triumph: Επιβεβαίωση για ηλεκτρική μοτοσυκλέτα

Μπαίνει στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης η Triumph, όπως πριν λίγο επιβεβαίωσε, με νέο μοντέλο μοτοσυκλέτας! Δείτε περισσότερα…

Η Triumph πριν λίγο καιρό, είχε ξεκινήσει καμπάνια απευθυνόμενη στους αναγνώστες της, για να σφυγμομετρήσει την πιθανότητα εισόδου της στην ηλεκτροκίνηση. Από ότι φαίνεται, τα αποτελέσματα ήταν θετικά, καθώς η Triumph ανακοίνωσε την δημιουργία νέου μοντέλου, ηλεκτροκίνητου, με την μορφή πρωτότυπου!

Η Triumph θα ξεκινήσει μια νέα συνεργασία με την Williams Advanced Engineering, η οποία είναι μέλος του ομίλου Williams που βρίσκεται πίσω από την ομώνυμη ομάδα της Formula 1. Μέσω πόρων που διατέθηκαν από κυβερνητικές και μη οργανώσεις, η Triumph και η WAE θα δημιουργήσουν ένα νέο μοντέλο, με όνομα TE-1, το οποίο θα έχει χαρακτήρα πρωτότυπου και test bike.

Πάνω στο TE-1, θα δοκιμαστούν διάφορα κινητήρια σύνολα μπαταρίας-ηλεκτροκινητήρα, με σκοπό την δημιουργία ενός τελικού οχήματος που θα είναι οικονομικά βιώσιμο και θα καλύπτει τις ανάγκες των πελατών. Στο project, θα ηγηθεί η Triumph παρέχοντας το πλαίσιο και την κατασκευαστική πλευρά. Η WAE θα παράσχει την μπαταρία, ενώ μια τρίτη εταιρεία στην συνεργασία, η Integral Powertrain, θα αναπτύξει τον ηλεκτροκινητήρα.

Αρα, βλέπουμε πως ακόμα μια μεγάλη εταιρεία μοτοσυκλέτας, η Triumph, αγκαλιάζει την ηλεκτροκίνηση δείχνοντας πρόθυμη να ξεκινήσει ανάπτυξη, στην νέα σελίδα του μέλλοντος. Για την είδηση μίλησε ο Steve Sargent, επικεφαλής του τμήματος προϊόντων της Triumph, λέγοντας: «Η στρατηγική μας είναι να παρέχουμε τις πιο κατάλληλες πλατφόρμες ισχύος στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και μια ηλεκτρική Triumph είναι μια σημαντική απαίτηση, δίπλα στους δικύλινδρους και τρικύλινδρους κινητήρες. Η Triumph TE-1 αποτελεί μια συναρπαστική συνεργασία που θα προσφέρει σημαντική συνεισφορά στην μελλοντική μας γκάμα.»