Πολύ πιο καθαρές και λεπτομερείς οι φωτογραφίες του Scrambler 1200 αυτή τη φορά...

Πολύ πιο καθαρές και λεπτομερείς οι φωτογραφίες του Scrambler 1200 αυτή τη φορά...

Πολύ πιο καθαρές και λεπτομερείς οι φωτογραφίες του Scrambler 1200 αυτή τη φορά...

Triumph Scrambler 1200: Κι άλλες εικόνες

Περισσότερες φωτογραφίες ενισχύουν τις υποψίες για επίσημη εμφάνιση του μοντέλου! Τι περιμένουμε και πότε;

Πριν λίγο καιρό, σας φέραμε την είδηση για την έλευση, ενός νέου Triumph Scrambler 1200, βασισμένο στο μεγαλύτερο δικύλινδρο μοτέρ και την πλατφόρμα του Bonneville 1200. Περισσότερες φωτογραφίες βλέπουν τώρα την δημοσιότητα, που παρουσίασε το Za Bikers πριν λίγες μέρες.

Βλέπουμε ότι η μορφή της μοτοσυκλέτας παραμένει όπως ήταν, όταν την είδαμε για πρώτη φορά, ωστόσο οι νέες εικόνες είναι κατά πολύ καθαρότερες. Βλέπουμε αρχικά, ότι ο εμπρόσθιος τροχός είναι σχεδόν βέβαια, 21 ιντσών και, αν συνδυαστεί με πίσω τροχό 18 ιντσών, μιλάμε για μία αξιοπρεπή εκτός δρόμου βάση. Φυσικά, οι τροχοί φέρουν ακτίνες και ελαστικά με «τακούνι», ενώ βλέπουμε ότι στα φρένα εμπρός πρωταγωνιστούν δαγκάνες της Brembo, συνεργαζόμενες με δύο δίσκους.

Προσέξτε την μεταλλική ποδιά κάτω από τον κινητήρα, το μεγάλο ύψος από το έδαφος και το ευμεγέθες στάντ. Παρατηρούμε επίσης πίσω αναρτήσεις από την Ohlins, με την μορφή διπλού αμορτισέρ, ενώ εμπρός το ανεστραμμένο πιρούνι είναι προφανές, όχι όμως και η μάρκα του. Το ψαλίδι είναι αλουμινένιο και η εξάτμιση φαίνεται ότι βρίσκεται ιδιαίτερα ψηλά.

Οι δημοσιογράφοι του Za Bikers μιλούν για μεγαλύτερο τεπόζιτο, ενώ φαίνονται ξεκάθαρα λεπτομέρειες όπως το τιμόνι, τα φλας και τα φωτιστικά σώματα που μάλλον είναι LED, αλλά και οι καθρέφτες.

Έρχεται λοιπόν το μοντέλο; Πολύ πιθανόν, καθώς πληροφορίες θέλουν το νέο Triumph Scrambler 1200, να κάνει ντεμπούτο στην EICMA φέτος. Προς το παρόν ωστόσο, περιμένουμε για κάτι πιο επίσημο.