Αυτό είναι κατά τα φαινόμενα, το Rocket III παραγωγής.

Αυτό είναι κατά τα φαινόμενα, το Rocket III παραγωγής.

Triumph: Συνεχίζονται οι δοκιμές του Rocket III

Κάνουν ακόμα «χιλιόμετρα» τα δοκιμαστικά Rocket III της Triumph, λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Δείτε περισσότερα.

Η νέα Triumph Rocket III έρχεται και αυτό είναι πλέον γεγονός. Λίγο καιρό μετά την περιορισμένης παραγωγής έκδοση TFC, κατάσκοποι εντόπισαν (ξανά) την έκδοση  παραγωγής του Rocket III στον δρόμο, η οποία πλέον… δεν κρύβεται.

Δείτε, για παράδειγμα, τις λεπτομέρειες που φαίνονται ξεκάθαρα σε αυτές τις εικόνες του βρετανικού Morebikes. Αρχικά, μπορούμε να διακρίνουμε την μικρή ζελατίνα μπροστά, που θα προσφέρει έναν τυπικό βαθμό ανεμοκάλυψης και προσθέτει στην εμφάνιση του μοντέλου. Τα φρένα εμπρός είναι ξεκάθαρα από την Brembo, ενώ εντυπωσιάζει το τελικό με τις δύο απολήξεις δεξιά και την μία αριστερά, που δημιουργεί ένα ασύμμετρο look.

Στην σέλα, διακρίνουμε μια ευμεγέθη χειρολαβή για τον συνεπιβάτη, ενώ το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Προσέξτε το φανάρι που καταλαμβάνει όλο το μήκος της ουράς, αλλά και την ξεχωριστή βάση πινακίδας που βρίσκεται… στον τροχό, φιλοξενώντας και τα φλας!

Είναι απόλυτα σαφές, δηλαδή, ότι η Triumph έχει επιλέξει μια πολύ πιο δυναμική εικόνα για το Rocket III, σε σχέση με την ταυτότητα του προηγούμενου μοντέλου, ποντάροντας περισσότερο στην «power» πλευρά του Power Cruiser. Περιμένουμε ακόμα για την επίσημη αποκάλυψη…