Τοποθέτηση από τον Troy Corser για την πτώση του Lorenzo στον τελευταίο αγώνα...

Troy Corser: Τιμωρήστε τον Marquez

Υπέρ του 99 τάσσεται ο ιστορικός αναβάτης Troy Corser, σχετικά με την πτώση του στο Aragon και το αν φταίει ή όχι ο Marquez για αυτή…

Η πτώση του Jorge Lorenzo στην Aragon και οι δηλώσεις του στην συνέχεια, στις οποίες κατηγόρησε τον Marc Marquez για αυτή, δημιούργησαν μια ιστορία που φαίνεται να έχει συνέχεια. Αν και οι δύο αναβάτες φαίνεται να επικοινώνησαν και να έλυσαν το θέμα μεταξύ τους σε ένα βαθμό, ο Troy Corser μίλησε και τοποθετήθηκε υπέρ του Jorge Lorenzo.

Ο Αυστραλός παλαίμαχος αγωνιζόμενος ανέβασε tweet, στο οποίο δηλώνει τα εξής: «Ο Marc ξεπέρασε τα όρια της πίστας για να προηγηθεί στην πρώτη στροφή και έβγαλε τον Lorenzo από την γραμμή του, έκανε κάτι σαν άκυρη εκκίνηση, πρέπει να τιμωρηθεί».

Τις δηλώσεις του έκανε retweet ο Jorge Lorenzo, ο οποίος ανέφερε: «Ακριβώς. Έπρεπε να ξεπεράσει τα όρια της πίστας γιατί φρέναρε πολύ αργά και δεν είχε χώρο να βγάλει την στροφή (και ας είναι ο MM)»

Ο ίδιος ο Marquez προχώρησε σε ένα δικό του retweet των αρχικών δηλώσεων του Jorge Lorenzo, στο οποίο του εύχεται να αναρρώσει γρήγορα και του λέει πως «θα τα πούμε στην Ταϋλάνδη». Έχουμε ακόμη δρόμο…