net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο Internet διέρρευσαν οι φωτογραφίες της νέας ειδικής έκδοσης της μοτοσικλέτας της Ural λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίασή της.

Σε σχέση με τα μοντέλο που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη ή στη σχεδίαση.

Το ταξιδι στο χρόνο είναι σίγουρο στη σέλα ή στο sidecar του μοναδικου Ural.

Προς τιμήν των Gauchos δημιούργησε η Ural αυτή την ειδική έκδοση.

Ural Gaucho Rambler: Πρώτες φωτογραφίες

Φωτογραφίες από μια νέα ειδική έκδοση της μοτοσικλέτας με sidecar της Ural διέρρευσαν στο Διαδίκτυο λίγες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του στο κοινό.

 
Οι βελτιώσεις και ακόμη περισσότερο οι νέες μοτοσικλέτες για την Ural είναι τόσο σπάνιες όσο και το πέρασμα του κομήτη Halley από τη Γη. Το ίδιο ισχύει και στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού έχουμε να κάνουμε με μια νέα έκδοση της γνωστής adventure μοτοσικλέτας της με το sidecar και όχι με κάποιο καινούριο ή βελτιωμένο μοντέλο. 

Η νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής ονομάζεται Gaucho Rambler προς τιμή των γελαδοβοσκών (κοινώς cowboys) της Ν. Αμερικής. Η βαφή αλλά και το σχέδιο που βλέπετε στο ρύγχος του sidercar έγινε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα autoevolution, σε συνεργασία με την αμερικάνικη εταιρία ένδυσης Pendleton που ειδικεύεται στα μάλλινα.

Ως limited edition μοντέλο το Gaucho Rambler φέρει κίνηση και στους δύο πίσω τροχούς το εμπρός δισκόφρενο και η δαγκάνα είναι της Brembo ενώ το αμορτισέρ της εμπρόσθιας ανάρτησης προέρχεται από τη Sachs.

Περισσότερα για αυτή τη νέα έκδοση της μοτοσικλέτας της Ural σε λίγες ημέρες που θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίασή της. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ