Ο Valentino Rossi πιστεύει ότι μπορεί ακόμη να παλεύει για καλά αποτελέσματα.

Valentino Rossi: 2 χρόνια χωρίς νίκη

Τι λέει ο Rossi για την κατάσταση στην Yamaha και πως αισθάνεται για την θέση του τώρα, στους αγώνες; Δείτε τι είπε ο Ιταλός.

Ο Valentino Rossi είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο σημαντικότερος αναβάτης MotoGP, των τελευταίων 20 ετών και μπορεί και όλων των εποχών. Ο γηραιότερος αλλά και πιο έμπειρος αναβάτης του grid με διαφορά, έχει κλείσει δύο χρόνια χωρίς καμία νίκη, αλλά ο ίδιος φαίνεται να μην χάνει την συγκέντρωση του.

Ο Rossi τόνισε ότι δεν πρέπει κανείς να παραμένει προσκολλημένος στο παρελθόν του και να συνεχίσει να δουλεύει για το μέλλον, φέρνοντας για παράδειγμα τον εαυτό του: «Συνήθως δεν μου αρέσει να κοιτάζω πίσω, γιατί το παρελθόν μου είναι φανταστικό και είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα μου, αλλά αν θες να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι πρέπει να δουλέψεις στο μέλλον σου»

Ο Rossi μίλησε για την τωρινή κατάσταση της Yamaha και αναφέρθηκε στο πως νιώθει ο ίδιος ως αναβάτης: «Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, τεχνικά. Νομίζω και ελπίζω ότι η Yamaha θα μας δώσει περισσότερα για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, γιατί το επίπεδο των αντιπάλων μας είναι πολύ υψηλό.»

«Εγώ νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση, μπορώ να οδηγώ καλά, μπορώ να προετοιμάζομαι σωστά για τους αγώνες με την εμπειρία μου, οπότε νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.» συμπλήρωσε.