Ξανά τραυματίας ο Rossi

Valentino Rossi: Στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πόδι

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής νοσηλεύεται με κατάγματα στο πόδι, μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης με μοτοσυκλέτα enduro. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Εχθές ο 38χρονος Rossi είχε ατύχημα, ενώ έκανε προπόνηση με μοτοσυκλέτα enduro στην Tavullia της Ιταλίας. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Urbino, όπου διαγνώστηκαν  κατάγματα κνήμης και περόνης στο δεξί του πόδι και θα έμπαινε στο χειρουργείο το συντομότερο δυνατό.

Ο τραυματισμός έγινε στο ίδιο πόδι που είχε σπάσει το 2010, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών πριν τον αγώνα του Mugello. Εκείνο το ατύχημα τον είχε αφήσει εκτός αγώνων για 41 ημέρες. Να θυμίσουμε ότι φέτος είχε ξανά ατύχημα, κατά τη διάρκεια προπόνησης με μοτοσυκλέτα motocross, πριν τον αγώνα του Mugello, στο οποίο είχε τραυματίσει τον θώρακά του.

Ο Ιταλός, βρίσκεται αυτή τη στιγμή τέταρτος στο πρωτάθλημα, μόλις 26 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Andrea Dovizioso, με έξι αγώνες να απομένουν. Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 10 Σεπτεμβρίου στην πίστα του Misano και περιμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Rossi. 

Τελευταίες εξελίξεις:

Ο Valentino Rossi υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μεταξύ  2 και 3 τα ξημερώματα κατά την οποία τα κατάγματα σταθεροποιήθηκαν  με μεταλλικούς πείρους, χωρίς να υπάρξουν επιπλοκές.

Ο ίδιος δήλωσε μετά την επέμβαση: «Η εγχείρηση πήγε καλά. Σήμερα το πρωί ξύπνησα νιώθοντας καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του νοσοκομείου και ιδιαίτερα τον δόκτορα Pascarella, που με εγχείρησε. Λυπάμαι πολύ για το περιστατικό. Τώρα, θέλω να ανέβω το συντομότερο στη μοτοσυκλέτα μου. Θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνει γρήγορα».