Δεν θέλει να αποσυρθεί απο τους αγώνες.

Μετά τα MotoGP, θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτοκίνητα

Ο Rossi δήλωσε πως όταν τελειώσει η καριέρα του στα MotoGP, θα μπορεί να τρέχει για άλλα 10 χρόνια σε αγώνες αυτοκινήτου.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Valentino Rossi σε ραδιοφωνικό σταθμό, έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και μίλησε για τα μελλοντικά σχέδιά του, τα οποία περιλαμβάνουν αγώνες αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Φοβάμαι να αποσυρθώ από τους αγώνες. Όταν τελειώσει η καριέρα μου στα MotoGP, θα μπορώ να αγωνίζομαι για άλλα 10 χρόνια και θέλω να το κάνω με αυτοκίνητα. Μπορεί να είναι σε rally, αλλά μου αρέσουν και οι αγώνες σε πίστα. Θα ήθελα να τρέξω στις 24 ώρες του Le Mans. Ο Alonso συμμετέχει σε αυτό τον αγώνα, θα μπορούσαμε να τρέχουμε μαζί και μετά να πάμε για φαγητό.»

Ο «Γιατρός» αναφέρθηκε και στις χειμερινές δοκιμές στη Sepang, όπου αφιέρωσε χρόνο στο να επιλέξει το ιδανικό πλαίσιο για το 2018. «Δοκιμάσαμε το πλαίσιο του 2016 και ήταν καλύτερο από του 2017. Τώρα η Yamaha πρέπει να κάνει ένα μεγάλο άλμα εμπρός. Ο Maverick  κι εγώ έχουμε κάνει την περισσότερη δουλειά και οι Ιάπωνες έχουν τώρα να ασχοληθούν με το πλαίσιο και τον κινητήρα. Το 2016 θα μπορούσα να κερδίσω τον τίτλο, φέτος ήταν πιο δύσκολο. Όλα τώρα εξαρτώνται από εμένα και τη μοτοσυκλέτα.»