Vespa Sei Giorni: Υποψήφιο για Best Scooter 2018

Ένα scooter-επιτομή της διαφορετικότητας που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε ανά πάσα στιγμή! Αξίζει τη βράβευση η Vespa Sei Giorni;

Κάθε δίκυκλο της Vespa είναι μια σχεδιαστική δήλωση και άσκηση: Δεν είναι τυχαίο, πως τα Ιταλικά scooters διαχρονικά αποτελούν την  πιο στυλάτη επιλογή, ανδρών και γυναικών αναβατών. Τι γίνεται λοιπόν όταν η σχεδιαστική αυτή υπεροχή συναντά την επιθυμία των αναβατών να είναι μοναδικοί; Το αποτέλεσμα στην προκειμένη περίπτωση, είναι η Vespa Sei Giorni.

Πρόκειται για μια ειδική, αριθμημένη έκδοση της πιο ισχυρής και τεχνολογικά εξελιγμένης Vespa που έχει κυκλοφορήσει, την Vespa GTS 300. H τεχνολογία και ο τουριστικός χαρακτήρας της  οικογένειας του μοντέλου συναντούν την ιστορία, το μοναδικό στυλ και την πιο αυθεντική σπορ παράδοση της Vespa.

To ατσάλινο πλαίσιο του μοντέλου φιλοξενεί τον υδρόψυκτο κινητήρα Euro4 των 278 κ.εκ. με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού, ο οποίος αποδίδει 21,2 ίππους και 2,3 kgm ροπής –είναι μάλιστα ο ισχυρότερος στην ιστορία του μοντέλου, τιμώντας έτσι το όνομα Sei Giorni. Οι τροχοί των 12 ιντσών φιλοξενούν δισκόφρενα 220 mm που συνδυάζονται με σύστημα ABS, ώστε να εξασφαλίζεται ασφαλές φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες.