net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Απώλεια δύναμης, λόγω λάθος ρυθμίσεων στα ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τον Vinales

Vinales: Προβληματισμένος με τα ηλεκτρονικά

Ο αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha, νιώθει ότι η μοτοσυκλέτα του, στους τελευταίους αγώνες έχει μειωμένη δύναμη σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Θεωρεί, ότι η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα, τις ιδανικές ρυθμίσεις για τα ηλεκτρονικά.

 
Ο Ισπανός ήταν πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και μετά τον αγώνα του Mugello, είχε μια διαφορά 26 βαθμών. Η 10η θέση, όμως, που πήρε στη Βαρκελώνη και η πτώση στο Assen αργότερα, ήταν αρκετές για να χάσει το προβάδισμα. Στον τελευταίο αγώνα επί Γερμανικού εδάφους, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση και πλέον βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τον Marquez.

Μετά τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά στο Sachsenring, που έγιναν σε βρεγμένη πίστα, ο Vinales, παραπονέθηκε για τη ρύθμιση των ηλεκτρονικών. Τα παράπονα συνεχίστηκαν και μετά τον αγώνα, παρά το γεγονός ότι η πίστα ήταν στεγνή.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Στους τελευταίους αγώνες, αλλάξαμε τις ρυθμίσεις των ηλεκτρονικών και με κάποιον τρόπο χάσαμε πολύ δύναμη. Σε κάθε αγώνα είχαμε όλο και λιγότερη δύναμη. Κάποιες φορές μπερδευόμασταν και κάναμε πολλές αλλαγές στα ηλεκτρονικά, ενώ θα έπρεπε να κρατήσουμε από την αρχή μια σταθερή βάση. Δεν νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι είμαστε στο 100% και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά να αποκτήσουμε και πάλι την αυτοπεποίθηση που είχαμε στην αρχή της σεζόν.»
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ