WSBK, Δοκιμές Αυστραλίας: «Σίφουνας» Bautista!

Ξεπέρασε το δίδυμο της Kawasaki και αναρριχήθηκε κορυφαίος στους χρόνους στην πίστα της Αυστραλίας, ο Alvaro Bautista. Δείτε περισσότερα…

Ξημερώνει μια νέα εποχή στα Superbikes; Πιθανόν, όπως οι πρώτες δοκιμές δείχνουν. Πιο συγκεκριμένα, οδηγώντας την Panigale V4R, ο νεοφερμένος από τα MotoGP Alvaro Bautista, κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο, στο Phillip Island, στα πλαίσια δοκιμών.

Ο Bautista έκανε  καλύτερο χρόνο στο 1.30.303 ενώ κατάφερε να μείνει στην κορυφή των χρόνων σε όλες τις sessions. Δεύτερος, αναρριχήθηκε ο Tom Sykes, ο οποίος οδηγώντας την νέα BMW S1000RR έκανε χρόνο 1.30.539. Αμέσως μετά τον Sykes, πλασαρίστηκαν οι Haslam και Rea της Kawasaki.

Στην πέμπτη θέση των χρόνων βρέθηκε ο Marco Melandri με Yamaha R1, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος νικητής του τελευταίου Σαββατοκύριακου αγώνων στην πίστα, πέρσι. Δύσκολα ήταν τα πράγματα για τον Chaz Davies και την δεύτερη Ducati Panigale V4, αφού ο Βρετανός κατάφερε μόνο μια 14η θέση. Οι δύο αναβάτες της νέας εργοστασιακής συμμετοχής Moriwaki Althea Honda, Leon Camier και Ryuichi Kiyonari, κατάφεραν τις 13η και 15η θέση αντίστοιχα. Τέλος, 7ος κατατάχθηκε ο Michael van der Mark με Yamaha R1.