Τροχοί 21 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω

Διπλοί LED προβολείς

Δείχνει έτοιμη να οργώσει κάθε χωμάτινο μονοπάτι.

Αερόψυκτος κινητήρα 1.100 κυβικών της Ducati

WSM L`avventura

Το όνομά της σημαίνει «περιπέτεια» στα Ιταλικά και φροντίζει να το φωνάζει με μια εμφάνιση βγαλμένη από το Dakar.

Πρόκειται για μια δημιουργία του Walt Siegl, οποίος ξεκίνησε από έναν αερόψυκτο κινητήρα 1.100 κυβικών της Ducati και προσθέτοντας τα κατάλληλα περιφεριακά κατάφερε να φτιάξει μια μοναδική παντός δρόμου μοτοσυκλέτα. Για τις εκτός δρόμου δυνατότητες, φροντίζουν οι μεγάλες διαδρομές των αναρτήσεων και τα ελαστικά με τακούνια που φοράνε οι τροχοί των 21 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Το πακέτο συμπληρώθηκε από δυο προβολείς, φαίρινγκ και εκτεταμένη προστασία, όπως τα κάγκελα και η μεγάλη ποδιά κάτω από τον δικύλινδρο κινητήρα.

Εντυπωσιακό στην όψη είναι το αλουμινένιο ψαλίδι που θυμίζει έντονα σε σχεδίαση και όγκο αυτά που βλέπουμε σε supersport μοτοσυκλέτες. Το κοστούμι της είναι μοντέρνο με γωνιώδη πλαστικά και ταυτόχρονα ρετρό με τους διπλούς LED προβολείς, έναν με λευκό και έναν με κίτρινο φωτισμό. Διαθέτει σύστημα GPS και με το ρεζερβουάρ να χωράει 24,6 λίτρα καυσίμου μπορείτε να φτάσετε πολύ μακριά εξερευνώντας νέα μονοπάτια

Η μοτοσυκλέτα δείχνει έτοιμη να λερωθεί και να οργώσει κάθε χωμάτινο μονοπάτι σαν γνήσιο enduro, ενώ θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό από την Walt Siegl Motorcycles.