Αλλη μια αριστουργηματική custom δημιουργία...

Αλλη μια αριστουργηματική custom δημιουργία...

Αλλη μια αριστουργηματική custom δημιουργία...

Αλλη μια αριστουργηματική custom δημιουργία...

Αλλη μια αριστουργηματική custom δημιουργία...

WalzWerk-Nolan Cafe racer

Μια εκπληκτική café racer μοτοσυκλέτα βασισμένη σε μοτοσυκλέτα της Ducati, που πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση θέλει να παραδώσει και ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα…

Σήμερα, το customizing μοτοσυκλετών είναι ένα χόμπι πολύ «της μόδας». Μάλιστα, είναι και ένα εξωφρενικά ακριβό χόμπι και πολλοί ξοδεύουν πολύ περισσότερο χρήμα στις μοτοσυκλέτες τους, αλλά όχι σε προστατευτικό εξοπλισμό. Θέλοντας να το καταδείξει αυτό, η Nolan, η γνωστή εταιρεία κρανών, συνεργάστηκε με τον επί χρόνια παρτενέρ τους Marcus Walz με αποτέλεσμα την μοτοσυκλέτα που βλέπετε.

Ο Walz δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ως βάση για την μετατροπή, ένα Ducati Sport 1000, μια μοτοσυκλέτα που ήδη θεωρείται σπάνια και η αξία της βρίσκεται αρκετά ψηλά. Ο Walz όμως λέει ότι βρήκε την μοτοσυκλέτα σε μία αντιπροσωπεία…Audi, όπου κάποιος την αντάλλαξε για ένα κάμπριο αυτοκίνητο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο Γερμανός customizer ξεκίνησε τις επεμβάσεις του αλλάζοντας το τεπόζιτο καυσίμου και δημιουργώντας νέα ουρά, ενώ το πλαίσιο υπέστη… κοπτοραπτική και κόντυνε κατά 15 εκατοστά. Το πράσινο χρώμα που επέλεξε για την βαφή του είναι αναφορά στα Βρετανικά racers της εποχής, καθώς ο Walz δεν ήθελε να δημιουργήσει «άλλη μία κόκκινη μοτοσυκλέτα». Πάνω στο ρεζερβουάρ, περίτεχνα γραφικά της Nolan και της WalzWerk ολοκληρώνουν την εικόνα.

Στην ανάρτηση, ένα πιρούνι και ένα αμορτισέρ από την Ohlins, ειδικά ρυθμισμένα για το μοντέλο, συνεργάζονται με τις νέες τιμονόπλακες ενώ στα φρένα, ο Walz δεν δέχθηκε τίποτα λιγότερο από τις κορυφαίες λύσεις της Brembo. Στον κινητήρα έγιναν επίσης επεμβάσεις, με νέο φιλτροκούτι, εξάτμιση από την SC Project, carbon καλύμματα ιμαντών εκκεντροφόρων και νέα ηλεκτρονικά.