Ο Ιάπωνας θα τρέξει σε Πορτογαλία και Ισπανία

WorldSBK: Ο Takahashi στη θέση του Hayden

Η ομάδα της Red Bull Honda ανακοίνωσε ότι σε δύο από τους τελευταίους γύρους του παγκόσμιου πρωταθλήματος superbike, θα τρέξει για λογαριασμό της ο δοκιμαστής της ομάδας, Takumi Takahashi.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Τέσσερις γύροι έχουν απομείνει μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος Superbike και η ομάδα της Red Bull Honda ανακοίνωσε ότι σε δύο από αυτούς, σε Πορτογαλία και Ισπανία, θα χρησιμοποιήσει τον Takumi Takahashi. Ο Ιάπωνας θα οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του Nicky Hayden κι έχει στενές σχέσεις με τη Honda, αφού είναι δοκιμαστής, ενώ έχει κερδίσει τρεις φορές τον 8ωρο αγώνα της Suzuka. Ο 27χρονος αναβάτης είναι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που του δείχνει η Honda κι ανυπομονεί να τρέξει σε αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike. Πάντα, ως αναβάτης προσπαθούσα πολύ για να τρέξω σε αγώνες παγκόσμιου επιπέδου και είμαι χαρούμενος που η εμπειρία και τα κατορθώματά μου αναγνωρίζονται. Θα χρησιμοποιήσω όλη την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την οδήγηση της CBR1000RR Fireblade SP2 στο Ιαπωνικό πρωτάθλημα, για να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μπροστά στο κοινό των Superbike.»

Στην πίστα του Portimao της Πορτογαλίας θα διεξαχθεί ο επόμενος γύρος του πρωταθλήματος, στις 15 – 17 Σεπτεμβρίου και θα έχουμε τότε τη δυνατότητα να δούμε πώς θα τα πάει ο Takahashi.