Το νέο Kymco Like 125 Euro 4

Χαμηλότερη η τιμή του στην Ελλάδα

To δημοφιλές scooter της Kymco, είναι πλέον εναρμονισμένο με τους κανονισμούς Euro 4 και μαζί του φέρνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες αλλαγές

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το νέο Kymco Like 125i Euro 4 φέρει αλλαγές τόσο σχεδιαστικά, όσο και στον κινητήρα. Πιο συγκεκριμένα, το κυρίως σώμα είναι πιο αιχμηρό και επιθετικό χωρίς ωστόσο να αλλοιώνεται ο κομψός vintage χαρακτήρας του.

Οι κύριες καινοτομίες αφορούν τον μονοκύλινδρο κινητήρα, ο οποίος έχει πλέον τέσσερις βαλβίδες με αποτέλεσμα να κερδίσει 1,9 ίππους, αλλά πάνω από όλα μια γραμμική και ήπια ροή σε όλη την καμπύλη ισχύος.

Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο ειδικό ρουλεμάν και τη ζυγοστάθμιση των μερών, μια τεχνολογία που εισήγαγε η Kymco με τον κινητήρα G5 και επιτρέπει μεγαλύτερη ισχύ σε όλο το φάσμα στροφών.

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνει επίσης το σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, που δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά το φρενάρισμα.

 Το νέο Like 125i Euro 4 είναι τώρα διαθέσιμο σε πέντε χρωματισμούς λευκό, μπλε μεταλλικό, κόκκινο, ματ ανθρακί και γκρι παστέλ. Η τιμή του στην Ιταλία ανέρχεται στα 2.740 ευρώ, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η τιμή στην Ελλάδα αναμένεται να είναι αρκετά χαμηλότερη, το πόσο χαμηλότερα... θα το μάθουμε σύντομα.